Belki de o hakiyi uyandırmaktır.logiaların çevreyi etkilemesinden bahsetmişsin. dragonun fırtına ve yıldırım gibi hava olaylarını tetiklemesi uyanışsa eğer -ki bence öyle- meyvenin asıl gücü ne olabilir acaba?

Belki de o hakiyi uyandırmaktır.logiaların çevreyi etkilemesinden bahsetmişsin. dragonun fırtına ve yıldırım gibi hava olaylarını tetiklemesi uyanışsa eğer -ki bence öyle- meyvenin asıl gücü ne olabilir acaba?
Malesef E.oda karakterlere öyle bir zaaf veriyor ki karakterler çaresiz kalıyor.inceleme için teşekkürler..
eğer crocodile ta o zaman meyveyi uyandırmışsa, enel gibi basitçe geçiştirilmiş bi karakter oluyor. hakiden sonra meyve uyanışı gücünü işleyen mangada, luffy nin daha haki kullanamıyorken uyanışı gerçekleştirmiş bir logia kullanıcısını yenmesi.. inşallah ilerde daha çok hakkı verilir bu karakterin.
logiaların çevreyi etkilemesinden bahsetmişsin. dragonun fırtına ve yıldırım gibi hava olaylarını tetiklemesi uyanışsa eğer -ki bence öyle- meyvenin asıl gücü ne olabilir acaba?
bir de şu zoanların uyanışlarını merak ediyorum. wano arcında göreceğimizi tahmin ediyorum. hatta bizzat kaidoda bile görebiliriz.
Doflamingo'nun sözü var işte bu konuda diyor ki ''Nadir de olsa birinin yeteneği uyandığında sadece kendi vücudu değil çevresini de etkiler'' Paramecia meyveler için daha doğrusu üretici paremecia meyveler için bu geçerli bence. Fakat bu meyvelerin doğa olaylarıyla alakası olmadığından, yani Logia meyveler doğada bulunan elementler bir nevi bu yüzden doğayı etkileyen olaylara yol açabiliyorlar. Ace'in Drum Island'dan geçince orada o gün kar yağmaması, Crocodile düştükten hemen sonra yağmurun başlaması, Aokiji ve Akainu'nun 10 gün de adanın iklimini değiştirmesi gibi faktörler ortaya çıkabiliyor. Bence bu meyve kullanıcıları meyvelerini uyandırmış kişiler.Güzel konu, zamanında bu yazdıklarını anlatmak için savaş vermiştim. Bir kaç sorum olacak yazdıklarının ışığında;
-Logia'ların hava olaylarını değiştirmesi uyanış mıdır? Yani Croco,Ace,Akainu,Aokiji bu kişiler uyanışa sahip logialar mı?
-Uyanışa sahip 2 logia yada 2 üretken meyve düşün, Doffy ve Kata gibi. Drum adasında dövüş yapsalar çevre ipe mi dönüşür, mochi'ye mi?
-Uyanışa sahip kişi karşındakinin şeytan meyve gücünü de özümseyip değiştirebilir mi? (Doffy'nin, Magellan'ın zehrini yada Aokiji'nin buzunu ipe dönüştürmesi)
-Son olarak uyanış kullandıktan sonra yorgunluk ve kendini zorlama durumunu gördük kişilerde, yani uyanışın, haki gibi bir süre limiti var mıdır?
Veya Logialar doğayı etkiliyor, Paramecia'lar ise doğayı etkilemiyordur. Fark bu da olabilir.Üretici paramecialar ve logiaların uyanışı aynı olabilir.İkiside çevreyiyi kullanabiliyorlar ama logialar paramecialara oranla vücutlarını da elemente çevirebiliyorlar.Logiaların daha iyi denmesinin sebebi budur heralde.
İlla bir şey bulacaksın dimiCrocodile'ın sol eli yok. O yüzden duruş olayını ölçü almıyorum.
yanlış hatırlamıyorsam impel downdaki gardiyan muhafızlar uyanmış zoandı. Tabi çeviri hatası veya yanlış hatıra da olabilir.Uyanış olayı sadece paramecia kullanıcılarına özel bişey bence.Logia kullanıcıları zaten sahip olduğu meyve güçleriyle istediği kadar element üretimi yapabiliyorlar.Diğer meyvelerden ayıran en önemli özellik bu zaten.Verdiğin örnekler bütün logia kullanıcılarının sıradan yapmış olduğu şeyler.Ama meyve uyanışı çok özel ve apayrı bişey.Doflamingo herşeyi ipe dönüştürdüğünde meyve uyanışından bahsetti.Oda'nın uyanışla ilgili verdiği mesajdı bu.Eğer dediğin gibi logialarda uyanış olsaydı ace'in durm adasında kar yağmasını engellemesi yada crocodile'ın sayesinde alabasta'da hiç yağmur yağmaması hatta akainu ve aokiji'nin dövüşlerinde ada'da iklimin değişmesi gibi örneklerde ODA daha o zamanlarda meyve uyanışından bahsederdi.Bahsetmediğine göre logia kullanıcılarında meyve uyanışı olacağını sanmıyorum.Kaldıki zoan kullanıcılarında öyle bişey olmayacağına göre sadece paramecia kullanıcılarına özel bir yetenek bence.Paramecia'lara öyle bir yeteneğin verilmesi de meyveler arasında dengeyi sağlıyor gibi.Meyve uyanışından bahsedilene kadar paramecia meyveleri diğer meyvelere göre genel olarak biraz aşağıda bir yetenekti.
Impel Down'dakiler uyanmış Zoan. Sadece Paramecialara özel değil uyanış.Uyanış olayı sadece paramecia kullanıcılarına özel bişey bence.Logia kullanıcıları zaten sahip olduğu meyve güçleriyle istediği kadar element üretimi yapabiliyorlar.Diğer meyvelerden ayıran en önemli özellik bu zaten.Verdiğin örnekler bütün logia kullanıcılarının sıradan yapmış olduğu şeyler.Ama meyve uyanışı çok özel ve apayrı bişey.Doflamingo herşeyi ipe dönüştürdüğünde meyve uyanışından bahsetti.Oda'nın uyanışla ilgili verdiği mesajdı bu.Eğer dediğin gibi logialarda uyanış olsaydı ace'in durm adasında kar yağmasını engellemesi yada crocodile'ın sayesinde alabasta'da hiç yağmur yağmaması hatta akainu ve aokiji'nin dövüşlerinde ada'da iklimin değişmesi gibi örneklerde ODA daha o zamanlarda meyve uyanışından bahsederdi.Bahsetmediğine göre logia kullanıcılarında meyve uyanışı olacağını sanmıyorum.Kaldıki zoan kullanıcılarında öyle bişey olmayacağına göre sadece paramecia kullanıcılarına özel bir yetenek bence.Paramecia'lara öyle bir yeteneğin verilmesi de meyveler arasında dengeyi sağlıyor gibi.Meyve uyanışından bahsedilene kadar paramecia meyveleri diğer meyvelere göre genel olarak biraz aşağıda bir yetenekti.
İmpel down'daki zoanların nasıl bir uyanış yeteneği var bilmiyorum.Onlara özel birşey olabilir belki.Doflamingo'nun meyve uyanışı ile ilgili söylediği sözlerden dolayı sadece paramecialara özel diyorum.Doflamingo "Şeytan meyvesi kullanıcıları yeteneği ile etrafındakileri de etkileyebilir,onları kontrol edebilir" tarzı şeyler söylemişti.Bu cümleden zoan kullanıcılarının öyle bir yeteneğe sahip olması beklenmez zaten.Impel Down'dakiler uyanmış Zoan. Sadece Paramecialara özel değil uyanış.
yanlış hatırlamıyorsam impel downdaki gardiyan muhafızlar uyanmış zoandı. Tabi çeviri hatası veya yanlış hatıra da olabilir.
Onu baz alamayız çünkü ne olduğu belli değil. Zoan uyandığı vakit ne gibi bir fark oluyor mesela bunu bilmek lazım. Impel Down'da ki uyandığı söylenen Zoanlar ile Marco'nun, Lucci'nin veya Sengoku'nun ne gibi bir farkı var. Bir fark göremedik. Chopper uyanış kullanırsa ne değişecek, bunların hiçbiri belli değil şimdilik.Impel Down'dakiler uyanmış Zoan. Sadece Paramecialara özel değil uyanış.