Sandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.O bile yeter akmasa da damlasın. Şu kel buna kendine oy attırdı son okuduğum yerde. Öylece okudum "Nasıl bu kadar salak olunabilir?" diye.![]()
Sandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.O bile yeter akmasa da damlasın. Şu kel buna kendine oy attırdı son okuduğum yerde. Öylece okudum "Nasıl bu kadar salak olunabilir?" diye.![]()
Okumaya devam edeyim o zaman. Biraz akıllandığında yazarım tekrardan.Sandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.
Öyle bir oyunu strateji savasına cevirecek bi hale getirmesi beni baya etkiledi mangakanın oyunlar cidden güzelSandalye kapmaca oyununda falan epey işe yarıyor Nao.
Seri gerçekten çok iyi. Epey yaratıcı oyunlar var. Hastalık bulaştırma oyunu vardı, çok ilginçti.Okumaya devam edeyim o zaman. Biraz akıllandığında yazarım tekrardan.![]()
Üstte yazdığım oyun da iyiydi.Öyle bir oyunu strateji savasına cevirecek bi hale getirmesi beni baya etkiledi mangakanın oyunlar cidden güzel
güzele benziyorlar teşekkürler ,dahil etmediğin son manga nedirOne Piece'i dahil etmedim. Diğer iki manga Priest ve Billy Bat.
Battle Royale ve Kiseijuu.güzele benziyorlar teşekkürler ,dahil etmediğin son manga nedir![]()
Ekledim, iki Akiyama one-shot'ı dışında kalanlar Liar Game ile bağlantılı değildi, pek beğenemedim. One Outs bilmiyorum, belki ondandır. Gerçi Yeşil Hastalık ile Falcı hikayeleri az çok iyiydi.Seriyi bitirdikten sonra Akiyama'nın hikayesini merak edenler Liar Game:Roots Of A ve Roots Of A 2'yi okuyabilirler. Bende daha yeni böyle yan hikayeden haberim oldu. Çevrilmemiş türkçeye,ingilizce linki bırakıyorum buraya:
![]()
Liar Game - Roots Of A Manga - Mangakakalot.com
Roots of A is essentially a manga short featuring Akiyama during his senior year of college. In it, Akiyama and four of his classmates are taking a criminal psychology course and given an assignment where they must construct a profile of a person based on a letter they sent. This outcome of the...mangakakalot.com
Not:Yazarın diğer serisi One Outs'u okuduktan sonra okumanızı tavsiye ederim daha anlamlı olması için ama siz bilirsin elbet. Evrenler bağlantılı çünkü ve one outs karakterlerinden bazıları görülüyor bu 6 bölümlük hikayede.
@Riful zahmet olmassa linki ekleme şansın var mı ana mesaja?
Evet, dikkat etmemişim önceki bölümlerin yokluğuna, sağ ol, düzeltirim.Uzun zaman önce başladım buna ama bitirememiştim. Belki yine başlarım.
Bu arada sadece Tortuga Çeviri linkini koymuşsun ama orada ilk bölümleri göremedim. Online okumada en eski bölüm olarak 172. bölüm var.