Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

@Bavs senin derece ne şu an? Yan hesap açtım, Zümrüt 1'e kadar 60 küsur winrate ile çıktım, şimdi orada takıldım sürekli troll takıma verip duruyor. Beraber girelim bu civardaysan. Senin makro iyi.
 
bu oyunun yaptığı en büyük stratejik hatalardan biri bu sene yapıldı. herkes geçmiş sezondaki hardstuck pozisyonuna 10 maçta geri döndü yani yerleştirme maçları oyuncuların iyiliğine oldu artık tekrardan çok fazla maç atıp o tırmanma hevesi ortadan kalktı. az biraz dereceli oynayan bilir ki hardstuck olduğunuz elolar oynaması en zevksiz elolardandır. fark koymanız zordur. ama böyle kendinizden 300-400 lp adamlara karşı oynamak çok keyiflidir hem kazanırsınız hemde keyif alırdınız. yeni sezonda herkes hardstuck liginden başladı bence bu istatistiksel olarak riot’ı kötü etkilemiştir.

ben gecen sezon yüzlerce maç atıp diamond’s anca çıkabildim. bu sezon on maç attım zümrüt 1 çıktım geçen canım sıkıldı yükledim biraz oynadım winners queue geldi 7 win 2 lose falan aldım yine diamond oldum ama zorluyor, keyif vermiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık