O sırada plat 4 bir ap rengar tarafından tarumar edilmiştirKes gold

O sırada plat 4 bir ap rengar tarafından tarumar edilmiştirKes gold
becerememiştir cünkü. roamdan boş dönmek kadar geri düşüren bişi yok
Jinxim olum. Kompları daha iyiydi. 1v1 kalınca napayım adama mantıklı salla hdosjskO sırada plat 4 bir ap rengar tarafından tarumar edilmiştir![]()
Diyelim roama gittim bota ve ya topa,roamda başarısız oldu kill ve ya asist alamadık.
Kardeşim yanında lulu varken de bunu demezsin yaJinxim olum. Kompları daha iyiydi. 1v1 kalınca napayım adama mantıklı salla hdosjsk
Oynadığın heroya göre değişir. Kata tf falan roamsız nefes alamazlar hdksjsoDiyelim roama gittim bota ve ya topa,roamda başarısız oldu kill ve ya asist alamadık.
Sonra mide geri döndüğümde exp ve minyon kaybetmiş oluyorum.Üstüne karşı mid 2 plaka almış oluyor.Alt+f4
Becerememek değil lan her zaman attığın roam iyi olmuyor.becerememiştir cünkü. roamdan boş dönmek kadar geri düşüren bişi yok
Alakası yok adam aşırı feedti. Bizi keserek feed olmadı diğerleri feedledi. Her maçı kazanamazsın olum çok yanlış yerden giriyorsun.Kardeşim yanında lulu varken de bunu demezsin yaÜstelik o Lulu forumun en iyi 3-4 oyuncusundan biriyken:d
attığın roam iyi olmuyorsa atmıcan becerememek bu oluyorBecerememek değil lan her zaman attığın roam iyi olmuyor.
Zamanında gittiğimde oluyor.
Ama zaten sevmiyorum bu tarzı,kule açmak daha iyi.
Her türlü risk
Plat 4'e de öleceksen bizden ne farkın kalır kekeAlakası yok adam aşırı feedti. Bizi keserek feed olmadı diğerleri feedledi. Her maçı kazanamazsın olum çok yanlış yerden giriyorsun.