Benim en çok oynadığım heroları, en oynatmayacak herolar ne sence?
Kayle
Vlad
Aatrox
Samira
Nasus
Vayne

Rammus irl #leagueoflegends #shorts
League of Legends Meme about Rammus League Meme made by us
Benim en çok oynadığım heroları, en oynatmayacak herolar ne sence?
Kayle
Vlad
Aatrox
Samira
Nasus
Vayne
Müsait olduğumda yazcam kankaBenim en çok oynadığım heroları, en oynatmayacak herolar ne sence?
Kayle
Vlad
Aatrox
Samira
Nasus
Vayne
Rammus çok işlevsiz kalıyor "gerçek hasarı" olan şampiyonlara karşı![]()
Rammus irl #leagueoflegends #shorts
League of Legends Meme about Rammus League Meme made by usyoutube.com
Çar işlevsiz zaten,Vlad ve kısmen Kayle harici ad olduğu için attım.Ama Samira ve Nasus'a oyun oynatmaz iyi oynanırsa.Rammus çok işlevsiz kalıyor "gerçek hasarı" olan şampiyonlara karşı
Dövüşçülerin büyük kısmı sıkıntı Rammus için ya. İlerleyen oyunda da dayak yiyorsun alayından. Nasus paramparça eder mesela:SÇar işlevsiz zaten,Vlad ve kısmen Kayle harici ad olduğu için attım.Ama Samira ve Nasus'a oyun oynatmaz iyi oynanırsa.
1e1 de evet ama tf de adc sini güzel korur arkaya yaklaşmasını engeller.Dövüşçülerin büyük kısmı sıkıntı Rammus için ya. İlerleyen oyunda da dayak yiyorsun alayından. Nasus paramparça eder mesela:S
kayle- malphiteBenim en çok oynadığım heroları, en oynatmayacak herolar ne sence?
Kayle
Vlad
Aatrox
Samira
Nasus
Vayne
Hepsine bir şampiyon yazıyorum. Poppy.Benim en çok oynadığım heroları, en oynatmayacak herolar ne sence?
Kayle
Vlad
Aatrox
Samira
Nasus
Vayne
Şu aptal kardeşlere karşı iyi oluyor.Dövüşçülerin büyük kısmı sıkıntı Rammus için ya. İlerleyen oyunda da dayak yiyorsun alayından. Nasus paramparça eder mesela:S
poppy muazzam bi çar ya oyunda oynamaktan keyif aldığım ve devamlı oynadığım tek tank.Hepsine bir şampiyon yazıyorum. Poppy.