Ya nasıl değil bekle camile lanede w attığım yeri mi göstereyim. Cd si uzun w nün oyun başında hala itiraz ediyor HASGBHAGSNGAS camil napmış sana burda dümdüz ww seni kesince giremedim ben deAdam yanında salına salına yürüyorW skillin de cd değil.
Ya nasıl değil bekle camile lanede w attığım yeri mi göstereyim. Cd si uzun w nün oyun başında hala itiraz ediyor HASGBHAGSNGAS camil napmış sana burda dümdüz ww seni kesince giremedim ben deAdam yanında salına salına yürüyorW skillin de cd değil.
Ormancı hiçbir rolün gölgesinde kalmaz. En azından plat üstü eloda öyledir. Plat+ eloda en önemli roldür ve oyuna her eloda en çok etkin olan roldür. Orman oynamak çok oyun bilgisi gerektirir o yüzden zordur. Karşı ormancıyı ve oyunun tamamını takip etmen gerekir. Sen topa giderken karşı ormancının drake alması şans veya şanssızlık değil. Orman oyun bilgisi ve tecrübe ister. Her yiğidin harcı değildir. @King of the Hell 'den anlamışsınızdır.Çarlardan birinin neti kopsa dahi suçlu ormancıdır. Oyundaki en zor rol olmakla birlikte en çok küfür yiyen rol de budur. Üstelik bunca çilenin ve emeğin karşılığında iyi bir adc, mid, top oyuncusunun gölgesinde kalır gene performansları. Şekil şukul şovlar peşinde koşmadan işini yapan adamdır ormancı. Zaten şekil de yapabilenleri direkt efsane oluyor.
Oyunu bilmiyorum ama, Keko'nun herosu niye kağnı gibi hareket ediyor, diğeri köpek gibi peşliyor iken Keko'nun karakter 80'lik dede gibi baston ile yürüyor :d Hem ölmek istemiyor iseydi flashı yanlış atmış, sizin kuleye doğru atsaymışkekomun camil yüzünden öldüğü pozisyon
![]()

Bak bakayım w cd miymiş:dYa nasıl değil bekle camile lanede w attığım yeri mi göstereyim. Cd si uzun w nün oyun başında hala itiraz ediyor HASGBHAGSNGAS camil napmış sana burda dümdüz ww seni kesince giremedim ben de
WW iyi oynamış burda keko sıçra attığında q skili ile takip etti. Hala camil diyor bana hfasbhfsaOyunu bilmiyorum ama, Keko'nun herosu niye kağnı gibi hareket ediyor, diğeri köpek gibi peşliyor iken Keko'nun karakter 80'lik dede gibi baston ile yürüyor :d Hem ölmek istemiyor iseydi flashı yanlış atmış, sizin kuleye doğru atsaymış![]()
Olmasın cd de lanede kullandığımı gördüm o yüzden dedim ama w ile alakası yok olm pozisyonun niye kandırıyon kendini ww kesti işte dümdüz hasfbhasfbBak bakayım w cd miymiş:d
![]()
Fiddle yürüyüş temsiliOyunu bilmiyorum ama, Keko'nun herosu niye kağnı gibi hareket ediyor, diğeri köpek gibi peşliyor iken Keko'nun karakter 80'lik dede gibi baston ile yürüyor :d Hem ölmek istemiyor iseydi flashı yanlış atmış, sizin kuleye doğru atsaymış![]()
Dediğim gibi ben oyunu bilmiyorum ama, öyle hareket eden bir karakterle oynamazdım, o yavaşlık insanın sinirini bozarWW iyi oynamış burda keko sıçra attığında q skili ile takip etti. Hala camil diyor bana hfasbhfsa
Olmasın cd de lanede kullandığımı gördüm o yüzden dedim ama w ile alakası yok olm pozisyonun niye kandırıyon kendini ww kesti işte dümdüz hasfbhasfb

WW'nin pasiften dolayı o hızı kan kokusu almaya dursun tazı oluyor gerçi w'luda basmış olabilir diğer karakterlerinde hemen hemen hızları böyle oyun başı.Dediğim gibi ben oyunu bilmiyorum ama, öyle hareket eden bir karakterle oynamazdım, o yavaşlık insanın sinirini bozar![]()
Kelin tadını sevdi diyebilir miyiz ww içinWW'nin pasiften dolayı o hızı kan kokusu almaya dursun tazı oluyor gerçi w'luda basmış olabilir diğer karakterlerinde hemen hemen hızları böyle oyun başı.
Vurmuyor dediğin adam hem q hem w vuruyorWW iyi oynamış burda keko sıçra attığında q skili ile takip etti. Hala camil diyor bana hfasbhfsa
Olmasın cd de lanede kullandığımı gördüm o yüzden dedim ama w ile alakası yok olm pozisyonun niye kandırıyon kendini ww kesti işte dümdüz hasfbhasfb