cumartesi için ben gelirim.Bu haftasonu clash var. Kimler müsait bi takım çıkartabilir miyiz?
cumartesi için ben gelirim.Bu haftasonu clash var. Kimler müsait bi takım çıkartabilir miyiz?
Tamam. 3 kişi daha bulabilirsek katılalım.cumartesi için ben gelirim.
şans yok. genel.Evren @Bavs ile duo atmamı istemedi. Adamın elektrik ilk maçta gitti dksksksk
Benim şanssızlığımı fazla hafife alıyosun. Spora başladım, bulunduğum ilde ikinci gün sel oldu. Abartmıyorum gerçekten sel oldu...şans yok. genel.
Çok ilginçtir ki plat+ eloya kadar bazı oyuncular bunu bile yapamıyorTek yaptığım yakınlaşmalarını önelemk için bilerek ölüme gitmek oluyordu.
Rankı yüksek bir oyuncu değilim bu yüzden vereceğim tek ve en önemli tavsiye eğer takımın aptalca konuşup seni tilt etmeye,moralini bozmaya ve suçlamaya çalışıyorsa hepsini muteleyip oyununa odaklanman olacak. Birde carryler ölmesin diye adam tutup ölmek gayet mantıklı bir taktikİlk kez canlı rakiplerle oynadım, hiç abartmıyorum takımı tek bir oyuncu sırtladı ve o ben değildim. Tek yaptığım yakınlaşmalarını önelemk için bilerek ölüme gitmek oluyordu.