Arkadaşlarımla giremiyorum ki öteki türlü. Rank farkı çok.
Kore master da zac mid oynayan eleman. Varus soloyu da ilk bu kanal aracılığıyla görmüştüm. Güzel videoları var.
Arkadaşlarımla giremiyorum ki öteki türlü. Rank farkı çok.
bu kanal ve lol challenger cn güzel . dobby reiste qiyana main bu arada
Kore master da zac mid oynayan eleman. Varus soloyu da ilk bu kanal aracılığıyla görmüştüm. Güzel videoları var.
Op gözümde bir değerlenmedi değil ama bu tip için en fazla o kadar harcanır haklısın saat 9'da senin taşıma kapasiteni yine zorlayalım.@RedTeroR 9 a kadar dalga geçmeni bitir sonra lol krdsm. Op için daha fazla zaman harcama xd
Yine mici kapattırmayın bana hahshsahasbasnOp gözümde bir değerlenmedi değil ama bu tip için en fazla o kadar harcanır haklısın saat 9'da senin taşıma kapasiteni yine zorlayalım.
Sen Mikrofonu kapattıktan 15 dakika sonra Keko'nun tepkisi harikaydıYine mici kapattırmayın bana hahshsahasbasn
Turnuvada o kadar tryhard oynamadım. Kaç yıl aradan sonra tp girdim la soloya hasfbhsfansfa
Ne demişti hiç size odaklı değildim hasbnhfnfasSen Mikrofonu kapattıktan 15 dakika sonra Keko'nun tepkisi harikaydı![]()
Biz güzel güzel fedlerkenNe demişti hiç size odaklı değildim hasbnhfnfas
O an duysam da gülmezdim de şimdi ben de güldüm habfaBiz güzel güzel fedlerken
Sakin bir tonla Arthur Mikrofonu kapatmış dedi baya komikti yani xD ben iyi güldüm