Öncelikle biraz daha detay vereyim istersen, adama tutulmamın tek sebebi sıra salmaması değildi. Şimdi bu arkadaşla aynı rolü oynayan rakibi seçimini yaptı, ct yememek için sıra vermesini rica ettiğimde vermedi. Karşındaki adam seçti, neden yer vermiyorsun dediğimde ''Ya bunun neyine gülebiliyor neyini sempatik bulabiliyosunuz anasını satayım. Sizin ben mizah anlayışınıza da eğlence anlayışınıza da... Bakalım ehehehe çektiğiniz eleman hanginize sövdüğünde aydınlanma yaşayacaksınız.
FAKAT! kesinlikle yanlış anlaşılmasın, kendimi asla haklı olarak görmüyorum. Sempatik görünmek ya da birilerini güldürmek amacıyla yazmadım bunu, emin ol bunu yazarken utandığım gibi silmemek için çok frenledim kendimi. Zaten ayda 1-2 tüm forum toplanıp danaya girer gibi hadi bir Joey tokatlayalım diyorsunuz, geçen sefer apop hıyarına sövdüm diye vatan haini ilan etmiştiniz. Bu sefer haklı bir sebeple linç edilmek istedim.
Emin ol yaptığım eşşekliği yazarken ben de utandım.Yanlış anlama da yorumunu okurken utandım. İyi ki west geçmişim dedirttin.
Son düzenleme: