Yanında nami oynamıyoken adc mi oynanır...Harbi he. Bir adc oynayayımda kendimden nefret edeyim
Yanında nami oynamıyoken adc mi oynanır...Harbi he. Bir adc oynayayımda kendimden nefret edeyim
Doğru diyorsun sana saklıyorum kendimi hdosjosjsYanında nami oynamıyoken adc mi oynanır...
Lux seraphine yapma zamanımız geldi artıkDoğru diyorsun sana saklıyorum kendimi hdosjosjs
Yapalım kardom yapalım hagsbhsafb şuan pc yi açtım mousenin hareket hızı ve klavye tuhaf hissettiriyor. Tam bugün nami xayah ve serap lux yapmalıyız işte hasfbhsfanLux seraphine yapma zamanımız geldi artık![]()
veigar alistar yapın vei rakibin çevresine e atcak alistar w ile stunlayacakLux seraphine yapma zamanımız geldi artık![]()
Skarner thresh yapalım. skarner ulti, thresh w çok iyi combo.veigar alistar yapın vei rakibin çevresine e atcak alistar w ile stunlayacak
syndra miss fortune. mf farma krit atarken syndra w ile rakibe atıyoSkarner thresh yapalım. skarner ulti, thresh w çok iyi combo.
Bunlar boş iş çekin taric ve leona ya da naut sonrası yok işte full CC karşı ff bu kadarSkarner thresh yapalım. skarner ulti, thresh w çok iyi combo.