@Ölüm Cerrahı artık sırtın yere gelmezBen hep yanındayım traom biliyorsun…ksksksmsk

Ben ne diye ayırayım yav, kavga etsinler de izleyelim diye bekliyorum olmuyorOrtadaki de sensin.![]()

@Ölüm Cerrahı artık sırtın yere gelmezBen hep yanındayım traom biliyorsun…ksksksmsk
Ben ne diye ayırayım yav, kavga etsinler de izleyelim diye bekliyorum olmuyorOrtadaki de sensin.![]()
Asıl bunun alakası yok… Luffy hayatta denizci olamazdı. Kutsal dingillerin altında çalışamazdı o çocuk. Bugün bir çok yer kurtulduysa… bu bizim çocuklar sayesinde. Ve Luffy’e bu yolu açan adam gibi adam da Shank reyiz… :dAlakası yok. Şenks olmasa Haydutlarla hiç işi olmayacaktı onu o duruma sokan da Kızıl köpek şenks
Seni hemen karşıma almasını 4 harf ile bilirim de gerek yok.Zoro :dd.dd Burada yanımda ol bari.Ben hep yanındayım traom biliyorsun…ksksksmsk
Ace ve Luffynin başına kim gelirse gelsin Korsan olacaklardı malesef..ace ve luffy garp elinde değil de, sakazuki elinde büyümüş olsaydı 2 filo amiralimiz vardı şimdi. bundandır dargınlığımız.
İşte duymak istediğimiz cevapGarp'ı övmeye mi gerek var? Adam zaten top KF'de. Rakibi Roger veya Beyazbıyık olunca destekliyoruz tüm gücümüzle.![]()
Seninde yanındayım Red’im biliyorsun…@Ölüm Cerrahı artık sırtın yere gelmez![]()
Luffy zaten Denizci olmazdı yav.. Shanks olmasa ölümden dönmezdi onu diyorum ben...Asıl bunun alakası yok… Luffy hayatta denizci olamazdı. Kutsal dingillerin altında çalışamazdı o çocuk. Bugün bir çok yer kurtulduysa… bu bizim çocuklar sayesinde. Ve Luffy’e bu yolu açan adam gibi adam da Shank reyiz… :d
Yani sen de olabilirsin bence sadece yazıyorum öylesine sen bilin. Bir elin nesi var iki elin sesi var.@Ölüm Cerrahı artık sırtın yere gelmez![]()
öyle bile olsa başbuğ yılanın başını büyümeden ezerdi, vatan sevgisi her şeyden önce gelir :dAce ve Luffynin başına kim gelirse gelsin Korsan olacaklardı malesef..
Zoro mu…? O kim ya…Seni hemen karşıma almasını 4 harf ile bilirim de gerek yok.Zoro :dd.dd Burada yanımda ol bari.![]()
Luffy korsanlar kralını öldürecek adamdır.öyle bile olsa başbuğ yılanın başını büyümeden ezerdi, vatan sevgisi her şeyden önce gelir :d