Şakasına yazdım ya zaten.Usta 1-2 gün dursun ki forumdakiler görsün videoyu. Zamanında masaya vurmuştun bari tam olsun.![]()

Şakasına yazdım ya zaten.Usta 1-2 gün dursun ki forumdakiler görsün videoyu. Zamanında masaya vurmuştun bari tam olsun.![]()
Ayıcığım dağ ayısından temizce kaçırmış olsun 1 hafta Bepo fanlığı yapacağımTeach'in Stronger'e bindiği gibi Law Bepo'ya binip kaçarsa gülmekten yıkılırım
Kazanan şık şu ikisinden birisi ama iki şık da ankette yok
Law yenilir, Teach bırakıp gider.
Law yenilir ama kaçmayı başarır.
Sana kötü bir haberim var gemiye bakAyıcığım dağ ayısından temizce kaçırmış olsun 1 hafta Bepo fanlığı yapacağım![]()
Ar damarın çatlamışŞakasına yazdım ya zaten.hani son mesajlarımda nasıl atıcam nasıl edicem felan diyorumda pek endişe ettiğim bir durum yok aslında  ilk videoyu atarken biraz çekinmiştim de sağolsun millet güzel bir geri dönüş yapınca artık o çekinme veya utanmamı ne denir o duyguya işte kalmadı ondan xd. Şu an bile atabilirim hiç sıkıntı olmaz
Bundan sonra iddia ya girmemin de anlamı kalmadı anasını satayım ceza olarak çok extreme bir şey olmadıkça her türlü şeyi yaparım gibi geliyorAr damarın çatlamış![]()
Ekstrem şeyler pek çıkmaz benden ama sen istersen ceza işlerini bana pasla.Bundan sonra iddia ya girmemin de anlamı kalmadı anasını satayım ceza olarak çok extreme bir şey olmadıkça her türlü şeyi yaparım gibi geliyor![]()
Egghead'a gelen gemi???Sana kötü bir haberim var gemiye bak
![]()