İlk tanıştığı tayfa üyesi anlamında demek istemiştim sanırım orada.Shiryu ve diğer 6. Kat mahkumları varken çok zor.
Shiryu neyse de diğerlerinden güçlü olması olası. Pizzaro kaptan olmak istediğini söyleyince çenesini kapamazsa öldürmek zorunda kalacağını söyleyerek tehdit ediyordu onu Lafitte.Shiryu ve diğer 6. Kat mahkumları varken çok zor.
O öylesine bir laftı bence. Çünkü oda bunların timeskip öncesi ödüllerini açıklarken Lafitte'ye 42 milyon vermisti. Şu anda En fazla 500 550 falan olmuştur. Yine zor benceShiryu neyse de diğerlerinden güçlü olması olası. Pizzaro kaptan olmak istediğini söyleyince çenesini kapamazsa öldürmek zorunda kalacağını söyleyerek tehdit ediyordu onu Lafitte.
Ödüllerin pek bir anlamı yok gözümde o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Sabo'nun da 602 ödülü.O öylesine bir laftı bence. Çünkü oda bunların timeskip öncesi ödüllerini açıklarken Lafitte'ye 42 milyon vermisti. Şu anda En fazla 500 550 falan olmuştur. Yine zor bence
hipnoz zaten marinefordda denizcileri hipnotize etmişti adalet kapısını açmak içinGücü hipnoz çıkacak.Tipi falan bağırıyor zaten.Eğer öyle çıkarsa işe yaramaz bir karakter olarak tarihteki yerini alır
Kanatlı olduğunu animede gösterdiler. İmpel Down'a girerken.yine esrarengiz bir adam ve yine güzel bir çeviri animede gösterildimi hiç kanatları hiç dikkat etmedim ama bu arada teşekkürler smoker![]()
Shicibukai toplantısına da uçarak geldiğini düşünüyorum.Kanatlı olduğunu animede gösterdiler. İmpel Down'a girerken.