Roronoa Zoro
Öyle değilL daha zeki.
Kira <= Near + Mello <= L

Ohba'nın tek tek verdiği değerler
L'in zekası Mikami ile aynı 8
Öyle değilL daha zeki.
Kira <= Near + Mello <= L
Değerlerin hepsi tamamda L nasıl girişkenliği 9 onu anlamadım. Adam yanlış yazmış herhalde sonra da düzeltememiştir.Öyle değil
![]()
Kira'nın önüne televizyonda yem atması girişkenlik oluyor işte.Ayrıca tablodan anlıyoruz ki L asosyallikten kaybetmiş.Değerlerin hepsi tamamda L nasıl girişkenliği 9 onu anlamadım. Adam yanlış yazmış herhalde sonra da düzeltememiştir.
Zeka 9.9 Girişkenlik 1 olaması gerek.
Bu çok saçma olmuş kira bildiğin L ye fark atmış halbuki animede L in doğru düzgün bi hatası yoktu L çok daha zeki bi karakter gibi gözükmüştü banaÖyle değil
![]()
Abi zaten puan ortalaması alınmış neresi saçma tablonun?Bu çok saçma olmuş kira bildiğin L ye fark atmış halbuki animede L in doğru düzgün bi hatası yoktu L çok daha zeki bi karakter gibi gözükmüştü bana
O iş öyle olmuyor işte. Madem L elinde hiçbir şey yokken Kira'yı buluyor neden yakalamıyor? Kira her zaman elindeki bilgiyi güzel kullanıp ,ki o da bir çok şeyi sonradan öğrendi, L'i yenmiştir. Yani her durumda Kira>L bu zaten animede gösterilmiş bir şey.L elinde hiçbir bilgi olmadan Kira'yı bulmayı başarmış birisi. Kira ise elinde sınırsız bilgi varken kendini açık etmiş birisi. Gidipte Kira, L'den zekidir demek o kadar komik ki...
Aynen katılmakla beraber tek başına iq bir iş yapmaz.Tecrübe daha önemlidir seviyeleri yakınsa . Girişkenlik Mello 'nun yaptığı gibi olur. Adam gitti mafyayı sonuna kadar kullandı. L ' nin yem atması plan olur girişkenlik ne kadar sayılır bilemedim.Kira'nın önüne televziyonda yem atması girişkenlik oluyor işte.Ayrıca tablodan anlıyoruz ki L asosyallikten kaybetmiş.
Onun dışında zekasının mikami ile aynı olması da çok önemli değil.L dedektifti ve oradan tecrübesi vardı.Adamın mesleği bu işti.Bu da bir artıdır o bakımdan sadece zeka ile işler yürümez.