Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kuzan'ın Seçimi

Stark

Ace Jinbei savaşı 2 gün sürüyor fakat kazanan yok,yani o savaşta devam edebilirdi.Bu adamlarda 10 gün aralıksız savaşacak güven,özveri,tecrübe var :D.Şaka felan ama şöyle bakınca dövüşebilirler.

E.oda kalkmış Akainu kazandı demiş hala berabere bitti diyenler var şüphecilik kötü bir durum.

Aslında olayları Jimbei'nin ağzından dinliyoruz. Dünya hükümeti rahatlıkla çarpıtabilir. Hatta Aokiji'nin devrimcilerin içine sızması için böyle bişey yapılmışta diyebilriz örnek verecek olursak. Luffy'nin yaptıkları gizleyen adamların marinenin en büyük iki gücünü bütün dünyanın duymasına izin vermeside çok ilginç. Hele ki kara sakal ortaya çıktıktan sonra..

thosy

Düsütürüm "tembel adalet" diyen birisinin boş boş yatacağını düşünüyorum. :D
Tayfaya katılmayacağını düşünüyorum ama ileride bir şekilde yardım edebilir. Robini kontrole gelmişken Luffy'ye yardım etmeye karar verebilir. Garp-san a borcum var diyip duruyor, yardım etmeye karar verebilir.

D. Luffy

Ben boş boş yatmayla devrim ordusuna katılması arasında kaldım ama devrim ordusuna karılması dedim.

Düsütürüm "tembel adalet" diyen birisinin boş boş yatacağını düşünüyorum. :D
Tayfaya katılmayacağını düşünüyorum ama ileride bir şekilde yardım edebilir. Robini kontrole gelmişken Luffy'ye yardım etmeye karar verebilir. Garp-san a borcum var diyip duruyor, yardım etmeye karar verebilir.
+1 hislerime tercüman olmuşsun :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık