gok408
Bende aynı fikirdeyim.Devrimci olma olsasılığı var Garp'a yakınlığı varsa Dragon'u da tanıyordur.Tayfaya katılma işi bir beklenti sadece zor ama belki gibisinden birşey.Böyle bir adam başı boş dolaşmaz.
Belki de Dragonla Rayleigh kardeştir de ordan tanışıyorlardır.cagdas @
aokiji bencede devrim ordusuna katılabilir ama, eskiden beridir devrim ordusu subayımıdır...orası muamma. bu teoriyi saglam tutucak güclü bir bilinmeyen var ama.kuzan garpa bilinmeyen bir nedenden dolayı borclu.yani ben denizciler içine girmesini garpın sagladıgını düsünüyorum.buda eskiden ya devrimciydi yada denizci olarak wgnin fikirlerine karsıydı garpın korumasına muhtac kaldı olasılıklarını dogurur. her iki ihtimaldede,aokiji ya devrim ordusuna katılır adaleti geregi,yada hep devrim subayıydı deriz.yinede birincisi daha makul cünkü.kumayı biliyorlarsa bile pasifistaların saglayacagı cıkar için göz yummus olabilirler.ama aokiji gibi bir adamı içinde azıcık bir süphe bile varsa o gücle serbest bırakmassın.bakalım nasıl baglıcak e.oda.
ve law sabo teorisi mantıksız.çünkü sabonun luffyi gördügünde law gibi davranabilecegini sanmıyorum.eger öyle cıkarsa sabo o gün zaten ölmüş demektir.
dragona gelirsek,rogerla tanıstıgı yüzde bir milyar,tayfasından olma olasılıgı yüzde 80...roger korsanları hariç kimse d. sırrını bilmiyor.yani ya eskiden o tayfadaydı,yada wb gibi bizzat rogerın agzından ögrendi.
Akainu öldürebilse zaten öldürürdü. Jinbei hiç acımadı dedi. Sonuçta ikisi de ağır yara almış ve akainu kazanmış. Öldürebileceği bi durum olmamış. Ayrıca kim niye şüphelensin? Kuma thriller bark'ta tayfayı bağışlayınca kuma için bi yaptırım uygulanmadı. Aok robin'i ohara da bıraktığında kimse bişey yapmamış. Devrimci bile olsa yıllardır marine için çalışan bi adam. Zirve savaşında WB'nin karşısına çıkabilen, WB'nin bana göre en güçlü olan komutanını durduran adamdan neden şüph edilsin? Aok zeki bi adam kendini açığa çıkarmaz.e madem öyle de wg hiç mi bilmiyor hiç mi şüphelenmiyor.wg aokiji gibi güçlü bir amiralin öyle ben marineyi bırakıp gidiyorum demesine cuk diye izin verceğini sanmam gözlüyorlardır felan. akainu gibi bir adam en ufak bir şüphesi olsa onu sağ bırakmazdı.sengoku garp ında fikirleri wg ile çelişiyordu.aokiji bence garp ile birliktedir şu aralar.sonrasında son savaşta wg ye karşı savaşacığını düşünüyorum ama daha başka ne yapmıştır ne yapıyordur onu bilemem.dragonun yanında olduğunu da sanmıyorum.
Yenmişte öldürümemiş nasıl oluyor ?
Herşey ayarlandı düello için deniliyor bu Lucci vs Luffy tarzı bi dövüş değil ki.
Yada HQ'de yapılan tarzda bi dövüş değil Ölümüne demiş Jimbei.
Herneyse Aokiji'nin devrimci olmasını bende İstiyorum Akainuda Acıma yoktur ama biri bu yenmişte öldürememiş olayına açıklık getirmeli.
Aokiji kazanıpta bırakmış olmasın
Akainu'nun kazanıpta bırakacağını düşünmüyorum çünki.
Öyle bir düşüşe kazandı denilir mi ?Jinbei vs ace gibi bişey olsa gerek. Aok akainu'dan hemen önce düşmüştür. Yoksa 10 gün süren dövüş ve akainu hiç acımadı merhamet göstermedi lafının başka bi açıklaması yok bence...