Fuji donar kımıldayamaz.Bunu gören kılıçtaki şeytan meyvesi birşeyler yapmalıyım diye düşünür.Yoksa bu vasıfsız ölecek dedikten sonra kendini feda ederek her yöne yer çekimi yayar.Kılıç tanınmaz haldedir ama Fuji kurtulur.Torpil yaptım vasıfsıza.![]()

Fuji donar kımıldayamaz.Bunu gören kılıçtaki şeytan meyvesi birşeyler yapmalıyım diye düşünür.Yoksa bu vasıfsız ölecek dedikten sonra kendini feda ederek her yöne yer çekimi yayar.Kılıç tanınmaz haldedir ama Fuji kurtulur.Torpil yaptım vasıfsıza.![]()
Kılıç fazla basınç yapar derken Fuji dağılır bin parça olur, kimse toplayamaz.Fuji donar kımıldayamaz.Bunu gören kılıçtaki şeytan meyvesi birşeyler yapmalıyım diye düşünür.Yoksa bu vasıfsız ölecek dedikten sonra kendini feda ederek her yöne yer çekimi yayar.Kılıç tanınmaz haldedir ama Fuji kurtulur.![]()
Okudum ne var şıklarda olması lazımdıAyak hareketi görmüyoruz diye yapmıyor değildir, soru gibi yer değiştirmelerde de 10 küsür kere yeri tekmeledikleri geçiyor bu da onun gibidir. Görebileceğimizden hızlı yakıyordur ayağını vs.
Manga okumuyorsun konuyu oku bari
![]()
İçlerinden geçer meymun reyizKizaru ışık ya, adam buzun içinden geçip gider![]()