Kullanamaz değil buzun içinde gözünü oynatacak hali yokken yapamaz, yapsa da içeriden bir işe yaramaz. Donunca vücut küçültüp geri büyür logialar misal ama bence donan hiçbir şey yapamıyor.

Kullanamaz değil buzun içinde gözünü oynatacak hali yokken yapamaz, yapsa da içeriden bir işe yaramaz. Donunca vücut küçültüp geri büyür logialar misal ama bence donan hiçbir şey yapamıyor.
Aynen onun buz olanıBu dediğin katakurinin yaptığının buz olanı değil mi? Oda bu kadar basite kaçar mı sence?![]()
Tüm konuda okuduğum olması en olası şeyIvankov olayını Oda troller, makyajı çok kalınmış da donmamış falan dead wink ile kurtulur.
Herkes niye atlıyor yahu? İstiyorum ki bu konuda konuşulsun ve meyvesinin hakkı verilsin.Logiaların hepsini kafadan aldım listeye. Bir de vücutlarından işe yarar bir şeyler salgılayabilenler de kurtulabilir. Kata, Doffy gibi.
Sanji'nin dövdüğü adamı parlatma çabası mıHerkes niye atlıyor yahu? İstiyorum ki bu konuda konuşulsun ve meyvesinin hakkı verilsin.
Charlotte Oven![]()
Yeni karakter, daha akıllara kazınmamış demek. :/Herkes niye atlıyor yahu? İstiyorum ki bu konuda konuşulsun ve meyvesinin hakkı verilsin.
Charlotte Oven![]()
Yahu adamda Kuzanın özelliğinin zıttı var. Sıcaklık çok ciddi bi meyve gücü.Sanji'nin dövdüğü adamı parlatma çabası mıhoş kendi parlak bir abimiz zaten. Aynen donmaz ama.
Denizleri kaynatıyor keke, yüreğinizi ısıtamasa da. :/Yeni karakter, daha akıllara kazınmamış demek. :/
O zaman görüyor ve artırıyorum: Sanji donar mı? Diable yapıp eritebilir belkiYahu adamda Kuzanın özelliğinin zıttı var. Sıcaklık çok ciddi bi meyve gücü.
Sanji meselesine gelince zaten adamı değil meyvesini parlatıyorum. Yoksa bu adam Snack kadar güçlü olsa ve Sanji bunu patlatsa dahi eninde sonunda birileri Usopp seviyesi görecekler adamı.
Luffynin geleceği kadar parlak bi meyve.
Denizleri kaynatıyor keke, yüreğinizi ısıtamasa da. :/
Dönüş hareketleri olmadan ateşini yaktığı yerler vardı sanki. Bu bi temele oturtulursa daha iyi anlarız ama eğer o dönüşler olmadan hell memories saldırının görselindeki gibi ateşe veriyorsa kendini, neden olmasın?O zaman görüyor ve artırıyorum: Sanji donar mı? Diable yapıp eritebilir belki![]()