Kuzan'a güvenmediğini Dressrosa sezonunda belirtiyor zaten kaldı ki yonko > amirali kabul et Kuzan Teach'ten ne kadar geri ki ? konu güç ise Kuzan her şekil tehlike oluşturuyor Teach'eBu adamın varlığı "yonko>amiral"in en büyük kanıtlarından biridir. Teach yonko gücündeki birini yanında tutmaya cesaret edemezdi.
Kuzan'a güvenip güvenmemesinin konuyla alakası yok. Kuzan elbette tehlike oluşturuyordur, ama Teach olası bir sorunda Kuzan'ı elimine edemeyeceğini düşünse yanında tutmazdı onu.Kuzan'a güvenmediğini Dressrosa sezonunda belirtiyor zaten kaldı ki yonko > amirali kabul et Kuzan Teach'ten ne kadar geri ki ? konu güç ise Kuzan her şekil tehlike oluşturuyor Teach'e
gücünden korktuğu için belki kendine yakınlaştırmıyordurKuzan'a güvenip güvenmemesinin konuyla alakası yok. Kuzan elbette tehlike oluşturuyordur, ama Teach olası bir sorunda Kuzan'ı elimine edemeyeceğini düşünse yanında tutmazdı onu.
Demediğim şeyleri demişim gibi gösteriyorsun. Kuzan güç olarak çok geridedir demedim, Teach için ciddi bir tehdit oluşturamaz dedim.gücünden korktuğu için belki kendine yakınlaştırmıyordurki her şekil zayıf bir sebep, adam zaten Kuzan ile arasına mesafe koymuş, astı yapmamış ki, Akainu ile 9-10 gün boyunca denk savaşan adamın Teach'ten güç olarak çok geride olması mantıklı değil
işte eğer konu güçse Kuzan yonkou commanderlarına benzemiyor Teach'ın istediği zaman öldürebileceği biri değil Teach bu gücü bilerek kabul ediyor ama arasına mesafe de koyuyor, aynı durum Kaido'da olsa ünvanından dolayı vs. belki gerçekleşmezdi ama yine kaido gücünde birini reddeceğini sanmıyorumDemediğim şeyleri demişim gibi gösteriyorsun. Kuzan güç olarak çok geridedir demedim, Teach için ciddi bir tehdit oluşturamaz dedim.
Arasına mesafe koymuş evet, ama mesela Kaido gelip katılmak istese onu muhtemelen kabul etmezdi bile.