Roronoa Zoro
evet var.

evet var.
Niye herkes bu konuyu eski zannediyor çözemedim bir tek sen değilsin.Bu konuyu eski sanıyordum Dün açılmış :/ Rizörvid okuyayım :W
Ray-san diyordu ya haki her canlıda var diye, aynı o şekil. Canlılığın temeli su olduğu için denizin ruhu(hakisi) kabul etmiyor bu anormaliteyi. Doğal değil çünkü.
Hayır yanlış anladın. Önemsiz demiyorum. Sesini duyması ayrı şey, iletişime geçmesi ayrı şey zaten. Ben diyorum ki iletişime geçerse ne ala. O zaman güzel olur. Ama sadece sesini duyması bir anlam ifade eder mi ? Bu özelliğin içinin doldurulması gerektiğini savunuyorum. Şöyle örneklendireyim;@Shiryuu of the Rain
İletişim kurmak sence önemli değil mi? Ne yani? Evdeki süs köpeği gibi kullanamadıktan sonra bir canlıyla iletişim kurmak önemsiz mi oluyor?
Not: Ayrıca bu teori değil, mangada olan bir şey![]()
İletişime geçebilir, fakat Shiaroshi gibi kulu köpeği yapmaz. Ne işe yarar? Bilmiyorum. Belki bir şeyler öğrenir onlardan, sonuçta bayağı yaşlılardır onlar. Yardım isteyebilir (illaki yapacaklar diye bir şey yok, fakat ağlak sümsüğün her dediğini yapıyorlar, bu noktayı unutmayalım)Hayır yanlış anladın. Önemsiz demiyorum. Sesini duyması ayrı şey, iletişime geçmesi ayrı şey zaten. Ben diyorum ki iletişime geçerse ne ala. O zaman güzel olur. Ama sadece sesini duyması bir anlam ifade eder mi ? Bu özelliğin içinin doldurulması gerektiğini savunuyorum. Şöyle örneklendireyim;
Zoro her şeyin nefesini duyabiliyor. Mr 1'ın da nefesini duyabildiği anda kesti adamı geçti. Dolayısıyla her şeyin nefesini duyabilmesi bir işe yaradı. Luffy'nin de her şeyin sesini duyabilen bir özelliği olması, bunun da bir işe yaraması gerektiği beklentisini oluşturuyor bende. Öteki türlü her şeyin sesini duyuyor, deniz krallarının sesini duyuyor... Eeee ? Ötesi yok. İletişime de geçebilmeli. Ama geçerse de Poseidon'un yani Shirahoshi'nin ne manası kalıyor demek istiyorum
NOT: MW'nin teorisini mangada mı geçiyor![]()
Dikkat ettiysen bu antik silahlar hep denizle bağlantılı oluyor; ya savaş gemisi oluyor, ya deniz kralı terbiyecisi oluyor... kesinlike meyve ve bu özel gücün arasında bir bağlantı var. Biri denizleri hükmeden diğeri deniz tarafından kabul edilmeyen.@Shiryuu
Teşekkürler beğenmene sevindim.
Açıkçası luffy Shirahoshi gibi deniz krallarıyla iletişim kurabildiği için antik silah olabileceğini düşünüyorum.Çağırabiliyorsa ortada bir iletişim vardır.Luffyde anlıyorsa onda da iletişim var.Benzerlik fazla.Yani Roger'a yorduğumuz herşey onun antik silah olmasından ileri geliyor olabilir.Shiki diyor sen antik silaha sahipsin dünyayı ele geçirelim.Roger da ses yok.Sanki antik silah bizzat kendi olduğu için ve Shiki bunu bilmediği için sesini çıkarmıyor bu konuda.
Aynı shirahoshiye aktarıldığı gibi Rogerdan luffye aktarılmış olabilir.Son zamanlarda mantıklı gelmeye başladı.
Antik silahın birisi savaş gemisi diğeri canlı bana hiç mantıklı gelmiyor açıkçası.Savaş gemisi hikayesi aldatmaca olabilir diye düşünmüyor değilim.Seride fos çıkan söylemlerde vardı sanırım.Dikkat ettiysen bu antik silahlar hep denizle bağlantılı oluyor; ya savaş gemisi oluyor, ya deniz kralı terbiyecisi oluyor... kesinlike meyve ve bu özel gücün arasında bir bağlantı var. Biri denizleri hükmeden diğeri deniz tarafından kabul edilmeyen.
Rica ederim.@Shiryuu
Teşekkürler beğenmene sevindim.
Açıkçası luffy Shirahoshi gibi deniz krallarıyla iletişim kurabildiği için antik silah olabileceğini düşünüyorum.Çağırabiliyorsa ortada bir iletişim vardır.Luffyde anlıyorsa onda da iletişim var.Benzerlik fazla.Yani Roger'a yorduğumuz herşey onun antik silah olmasından ileri geliyor olabilir.Shiki diyor sen antik silaha sahipsin dünyayı ele geçirelim.Roger da ses yok.Sanki antik silah bizzat kendi olduğu için ve Shiki bunu bilmediği için sesini çıkarmıyor bu konuda.
Aynı shirahoshiye aktarıldığı gibi Rogerdan luffye aktarılmış olabilir.Son zamanlarda mantıklı gelmeye başladı.