Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Kurtlar Vadisi (2003-2005)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 111 84.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 21 15.9%

• Kullanılan toplam oy
    132
KV 97 bölümü yeni izledim ve bitirdim. Pusu izlemeyi düşünmüyorum. Genel olarak güzel bir diziydi. Dizide olan çoğu olay gerçektende yaşanan ve yaşanmaya devam eden olaylar. Dizide o kadar tarihi karakterden bahsediliyor ama Mustafa Kemal Atatürk adı nerdeyse hiç geçmedi bu garibime gitti.

Dizide o kadar tarihi karakterden bahsediliyor ama Mustafa Kemal Atatürk adı nerdeyse hiç geçmedi bu garibime gitti.
Osman Sınav aşırı bağnaz bir adam, sonradan diziye çöken Şaşmaz kardeşler ise direkt tarikatçı. Necati Şaşmaz mehdiliğini falan ilan ediyor. Dizideki çoğu usta oyuncu kaçmak istiyor yapımdan bu sebeple ama kanalla oyuncular anlaşıp 2-3 kat fazla maaşa kalıyorlar. Karahanlı onu da kabul etmiyor bir noktadan sonra kaçıp gidiyor.

KV 97 bölümü yeni izledim ve bitirdim. Pusu izlemeyi düşünmüyorum. Genel olarak güzel bir diziydi. Dizide olan çoğu olay gerçektende yaşanan ve yaşanmaya devam eden olaylar. Dizide o kadar tarihi karakterden bahsediliyor ama Mustafa Kemal Atatürk adı nerdeyse hiç geçmedi bu garibime gitti.

Aslan Akbey Derin Devlete karşı hesap verirken ''bu ülkeyi apoletlerini söküp atanlar kurdu'' diyordu. Tek gönderme bu olsa gerek.

Osman Sınav aşırı bağnaz bir adam, sonradan diziye çöken Şaşmaz kardeşler ise direkt tarikatçı. Necati Şaşmaz mehdiliğini falan ilan ediyor. Dizideki çoğu usta oyuncu kaçmak istiyor yapımdan bu sebeple ama kanalla oyuncular anlaşıp 2-3 kat fazla maaşa kalıyorlar. Karahanlı onu da kabul etmiyor bir noktadan sonra kaçıp gidiyor.
Homofobik, sığ görüşlü bir adamdı.

Yıllar önce çektiği Kılıç Günü dizisine eşcinsel sahne koymuştu. Sonradan firavunun sarayında yaşanan ahlaksızlıkları göstermek istedim diye bir açıklama yaptı.

Sıçtı sıvadı, diziyi de yayından kaldırdılar. Atv gibi kanalda göstermesi de ayrı olay. :)

Geçti... Aslan amca ile Doğu bey konuşurken Atatürk ün yurtta sulh cihanda sulh lafı hep yanlış anlaşılmıştır dedi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık