Elif de o listeye girecek. Sen üzerine alınma @Erifu
Biz bunları anlattık
Osman Sınav aşırı bağnaz bir adam, sonradan diziye çöken Şaşmaz kardeşler ise direkt tarikatçı. Necati Şaşmaz mehdiliğini falan ilan ediyor. Dizideki çoğu usta oyuncu kaçmak istiyor yapımdan bu sebeple ama kanalla oyuncular anlaşıp 2-3 kat fazla maaşa kalıyorlar. Karahanlı onu da kabul etmiyor bir noktadan sonra kaçıp gidiyor.Dizide o kadar tarihi karakterden bahsediliyor ama Mustafa Kemal Atatürk adı nerdeyse hiç geçmedi bu garibime gitti.
KV 97 bölümü yeni izledim ve bitirdim. Pusu izlemeyi düşünmüyorum. Genel olarak güzel bir diziydi. Dizide olan çoğu olay gerçektende yaşanan ve yaşanmaya devam eden olaylar. Dizide o kadar tarihi karakterden bahsediliyor ama Mustafa Kemal Atatürk adı nerdeyse hiç geçmedi bu garibime gitti.
www.instagram.com
Bu da iyiymiş buna benzer ezel versiyonu vardı sanki görmüştüm bir yerde xdHazır başlamışken buna da bir göz at bence @Rebellious Dragon
![]()
Kurtlar Vadisi Kehanetleri on Instagram: "via/ @ujkatimbu"
9,816 likes, 122 comments - kvkehanetleri on October 28, 2025: "via/ @ujkatimbu".www.instagram.com
Homofobik, sığ görüşlü bir adamdı.Osman Sınav aşırı bağnaz bir adam, sonradan diziye çöken Şaşmaz kardeşler ise direkt tarikatçı. Necati Şaşmaz mehdiliğini falan ilan ediyor. Dizideki çoğu usta oyuncu kaçmak istiyor yapımdan bu sebeple ama kanalla oyuncular anlaşıp 2-3 kat fazla maaşa kalıyorlar. Karahanlı onu da kabul etmiyor bir noktadan sonra kaçıp gidiyor.
Geçti... Aslan amca ile Doğu bey konuşurken Atatürk ün yurtta sulh cihanda sulh lafı hep yanlış anlaşılmıştır dedi.KV 97 bölümü yeni izledim ve bitirdim. Pusu izlemeyi düşünmüyorum. Genel olarak güzel bir diziydi. Dizide olan çoğu olay gerçektende yaşanan ve yaşanmaya devam eden olaylar. Dizide o kadar tarihi karakterden bahsediliyor ama Mustafa Kemal Atatürk adı nerdeyse hiç geçmedi bu garibime gitti.