Mercury East Bluenun en zekisi bu mu deyince dedim yok Beckman diye, oradan çıktı mevzu. East Blueyu arc anlamında dedim ama önemli değil sonraki mesajda o ana kadarki karakterler diye düzeltip SBS’yi attım zaten. Burada kafana takılan Beckmanın East Blueda doğup doğmamasıysa onu kastetmedim.Evet ama buradan Easy Blue'nun en zekisi sonucu çıkarmak doğru mu sence? O zaman için mangada gözüken karakterleri kapsıyor olabilir ama Beckman'ın memleketini bilmiyoruz. Kuro'dan zeki olmadığını iddia etmedim ben, Easy blue'nun en zekisi diye kesin konuşmanın doğru olmadığını ifade ettim. Diğer konu zaten günümüz için o sorunun yeterli olmadığı konusu ki o da Sbs'nin güvenirliği konusu ile biraz karıştı Taicho
Sorun Sbs'nin doğruluğu değil. Günümüz için geçerli olmadığı. East blue'nun en zekisi Beckman demiştin ya. Günümüzde ondan zeki karakterlerin çıkmış olması mümkün ayrıca Beckman'ın memleketi de açıklanmadı.Yani o Sbs'ye güvenip şu günü genellemek yanlış olur demek istemiştim.
SBS güvenilir değil demen hatalı bi yaklaşım oldu. “SBS benim için güvenilir değil” falan dersen o sana bana kalmış bi şey değil.
Beckman o ana kadar gösterilen Shanks, Mihawk, Kuro, Buggy, Nami, Sanji, Garp, Usopp gibi karakterlerden daha zekidir.