İçim parçalanıyor yapma :/Amerika da 250-300 dolar bu kulaklık. ??
Yapma bunuAmerika da 250-300 dolar bu kulaklık. ??
İçim parçalanıyor yapma :/
Instagramdaki her 10 gönderiden 9 u böyle karşılaştırmalar.Yapma bunu
Birkaç ay İngiltere'de kalmıştım. Hayat standartlarını bizzat görünce Türkiye'de yaşama isteğim iyice yok oldu. Üniversite'den sonra gitmek istiyorum da bakalım çok kolay değil açıkçası her şeyi bırakıp gitmek. Keşke düzelse ülkemiz ama ben gelecek görmüyorum malesef şuan için.Instagramdaki her 10 gönderiden 9 u böyle karşılaştırmalar.
Kıytırık bir kulaklıkla mı? Iphone'lara milyarlar yatırsam gözüne batmazdı. Neden? Çünkü o telefon öyle mi? :/Konu ego tatmini için açılmış gibi duruyor ama neyse
Kıytırık kulaklık mı? Neredeyse 1 asgari ücret. İphone da o parayı yatırsan göze batar. Ben yıllardır aynı telefonu kullanıyorum mesela.@Dark King
4-5 yıl önce ulaşabildiğimiz kaliteye günümüzde ulaşabilmek için en az 2.5 katını ödemek zorunda kalıyoruz artık. Alım gücündeki düşüş akıl alır gibi değil.
Kıytırık bir kulaklıkla mı? Iphone'lara milyarlar yatırsam gözüne batmazdı. Neden? Çünkü o telefon öyle mi? :/
Neden döndün?Birkaç ay İngiltere'de kalmıştım. Hayat standartlarını bizzat görünce Türkiye'de yaşama isteğim iyice yok oldu. Üniversite'den sonra gitmek istiyorum da bakalım çok kolay değil açıkçası her şeyi bırakıp gitmek. Keşke düzelse ülkemiz ama ben gelecek görmüyorum malesef şuan için.