G4 efektlerini kayıpsız net duyacağım diye de bu kadar kasılmaz ki.Luffy fanlığında kaçıncı seviyesin şu an.
Sen yeni bir klavye almayı da düşün baksana sıfırı 2 tane basmışArkadaşlar bu konuyu benim gibi ses konusunda titiz olanlar için açıyorum. Pc'nize kulaklık almayı veya bir üst seviyeye geçmeyi planlayanlarınız için faydalı olacağına inanıyorum.
Kasamda Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer ses kartı var. Kulaklığım ise Sennheiser 598 CS idi. Arkadaş sağ olsun kulaklığın üstüne koca kıçıyla oturunca evrim geçirdi. Mecburen yenisini almak düştü bana da. Bu sefer kendi kendime dedim ki "Paraya kıyıp kendi içinde ses kartı barındıran kulaklıklardan alırsam kasamdaki ses kartına kıyasla daha iyi performans alamaz mıyım?" (Sanal 7.1 destekli ve usb girişli olanlardan bahsediyorum.) Ufak bir araştırma üstüne JBL Quantum One modelini aldım. Piyasa fiyatı 2300 ila 2600 arasında değişiyor.
2600 TL lik kulaklık alıp istediği verimi alamayan Raiden KF de konu açıyor. Temsili falan değil...Şehirlerarası mola yerlerinde satılan 10 liralık kulaklıklara kalasın timsah.
Hele o G2 yok mu? O buhardan gelen fısss sesi... Anlayamazsınız...G4 efektlerini kayıpsız net duyacağım diye de bu kadar kasılmaz ki.Luffy fanlığında kaçıncı seviyesin şu an.