O filler değil mi? Tmm canon değil yazdığını şimdi fark ettim.Çok uçuk bi teori olsa da Canon olmayan Gökkuşağı sisi Toki'nin meyvesinin uyanış yeteneği olabilir .
O filler değil mi? Tmm canon değil yazdığını şimdi fark ettim.Çok uçuk bi teori olsa da Canon olmayan Gökkuşağı sisi Toki'nin meyvesinin uyanış yeteneği olabilir .
Bazı meyvelerin etkisi, kullanıcısı öldükten sonra da gitmiyor. Hancock'un meyvesi mesela. Ölse bile taşa çevirdikleri geri gelmiyor. Bunun meyvesi de öyle çalışıyor olabilir.Aklımı kurcalayan bir şey var. Normalde meyve kullanıcısı öldüğü ya da bilincini kaybettiği zaman meyve etkisini yitiriyor. Bunu Doflamingo, Corazon ve Sugar'da gördük.
Toki öldüğünde yaptıklarının tepe taklak olması gerekmez miydi? Mesala Kinemonlar 20 yıl öncesine dönmeliydi.
Kötüymüş. Taşa çevrilip öyle kalmak mı aman aman.Bazı meyvelerin etkisi, kullanıcısı öldükten sonra da gitmiyor. Hancock'un meyvesi mesela. Ölse bile taşa çevirdikleri geri gelmiyor. Bunun meyvesi de öyle çalışıyor olabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam Moriah'ın Kage Kage'si de aynıydı. Ölse bile gölge gerçek sahibine geri dönemiyor.Kötüymüş. Taşa çevrilip öyle kalmak mı aman aman.![]()
Kinemonlar için geleceğe gitmek iyi oldu da diğerleri baya kötü.Yanlış hatırlamıyorsam Moriah'ın Kage Kage'si de aynıydı. Ölse bile gölge gerçek sahibine geri dönemiyor.
Şöyle bir bakınca etkisi geçmeyenlerde genellikle en can sıkıcı meyvelere verilmiş. Toki'nin meyve de böyleyse geleceğe gidenlere gerçekten üzülüyorum :/
Aynen öyle.Kinemonlar için geleceğe gitmek iyi oldu da diğerleri baya kötü.![]()