Dil bölümü okuduğum için iyidir bire bir çeviririm ADVANCED
Ahaha ben de buna ithafen demiştim kımooonnTam olarak şöyle.
Derdimi anlatacak kadar deyince şu geldi aklıma
Cevap harika bayağı güldümBasic>Pre-intermediate->Advanced hmm?
Hangi dil kurumunun seviye sıralaması böyle?Anket seçenekleri çok falsolu. Başlangıç-Orta-İleri düzey deseydin bari.
Neyse benim de işim İngilizce olduğu için hangi alanda gerekiyorsa kullanabiliyorum. YDS'm 99Konuşmada da sıkıntı yaşamadım hiç. Ancak bu anket ne için? İş mi teklif edeceksin
Başlangıç seviyesinde Japonca, günlük konuşmaları sürdürebilecek kadar da İspanyolcam var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Onu bunu geç de YDS çalışma önerisi verBasic>Pre-intermediate->Advanced hmm?
Hangi dil kurumunun seviye sıralaması böyle?Anket seçenekleri çok falsolu. Başlangıç-Orta-İleri düzey deseydin bari.
Neyse benim de işim İngilizce olduğu için hangi alanda gerekiyorsa kullanabiliyorum. YDS'm 99Konuşmada da sıkıntı yaşamadım hiç. Ancak bu anket ne için? İş mi teklif edeceksin
Başlangıç seviyesinde Japonca, günlük konuşmaları sürdürebilecek kadar da İspanyolcam var. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Cümle tamamlama idi sanırım. Bence soruda 2 cevap vardı, o yüzden hala kabul etmiyorum yanlışımıCevap harika bayağı güldüm. YDS de ki o 1 yanlış hangi bölümden çıktı merak ettim.
Edit: Anketi düzeltseniz bence iyi olacak. Böyle bir seviye anlayışı olur mu. Pre-intermediate ile Advaced arasında bir ucurum var.
özel ders veriyorumOnu bunu geç de YDS çalışma önerisi ver![]()
PEH!özel ders veriyorum![]()
Ona bakacaktım da indirdim mi acaba. Virüs var kesin.
Yok yahu. Ben hiçbir dersin, dilin kuralını bilmem. Her şeyi kafama göre yaparım. Sen atsana linkini bakarım.@amaneden yds nedir ya seni kesmez. ielts falan gir sen![]()