Lan adam zaten iyi oynuyordu ama maç bile yapmadan üst tura çıkıyor@thetheje vs @Kenny McCormick maçı oynanmadı.
thetheje turnuva maçına katılım göstermediği için, turnuvadan diskalifiye edildi.
Kenny McCormick, bir üst tura yükseldi.

Lan adam zaten iyi oynuyordu ama maç bile yapmadan üst tura çıkıyor@thetheje vs @Kenny McCormick maçı oynanmadı.
thetheje turnuva maçına katılım göstermediği için, turnuvadan diskalifiye edildi.
Kenny McCormick, bir üst tura yükseldi.
1.sayfada varBir üst tura kimler çıktı?
Lan adam zaten iyi oynuyordu ama maç bile yapmadan üst tura çıkıyorNeyse kurayı belirleyin de hızlıdan elenelim.
@Mihawk ilk turu kaybedenler olarak elendik mi? Başka maçımız olacak mı![]()
Pogchamp gibi 4er kişilik gruplarla olabilir. Hatta torbalar da bu turnuvanın sonuçlarına göre oluşturulabilir.Maalesef öyle oldu bu sefer. Bir daha düzenlersek, bundan farklı bir sistem düşünebiliriz. Puanlı grup maçları tarzında. :d
Pogchamp gibi 4er kişilik gruplarla olabilir. Hatta torbalar da bu turnuvanın sonuçlarına göre oluşturulabilir.
İzlemesi çok sarıyo. Epey bir şeyler öğrendim izleyerek.Turnuvayı planlarken bu kadar katılım olacağını düşünmemiştim. Önceki düzenlenen 2 turnuvada da, 14-15 katılımcı ya var, ya yok. Maçları canlı izleyen bile olmamıştı ilk turnuvada. Bilseydim bu kadar ilgi olacağını, daha farklı bir şey planlardım.
bu da queens gambıt'den kaynaklı olabilirTurnuvayı planlarken bu kadar katılım olacağını düşünmemiştim. Önceki düzenlenen 2 turnuvada da, 14-15 katılımcı ya var, ya yok. Maçları canlı izleyen bile olmamıştı ilk turnuvada. Bilseydim bu kadar ilgi olacağını, daha farklı bir şey planlardım.
bu da queens gambıt'den kaynaklı olabilir