He oyle mi... Bir daha atma, velev ki planlarimi bozdu verdigin ek sure falan, hehehe. Saka bir yana tekrardan eline saglik; belki sonsuza giderken sana karsi max 10-20% sans veririm gibi kendime.

He oyle mi... Bir daha atma, velev ki planlarimi bozdu verdigin ek sure falan, hehehe. Saka bir yana tekrardan eline saglik; belki sonsuza giderken sana karsi max 10-20% sans veririm gibi kendime.
Son oyunun analizine baktim da biraz; fille atima vurdugunda diger piyon ile alip filimi sah kanadina bir sekilde atabilseymisim daha iyi savunurdum belki bi' ihtimal. Oyle canim, sure ya da yanlis tiklamalar pc basinda iken blitzin dogasinda var. Bu iki konuda asla dert yanmam ki oynadigim blitzin anlami olsun, hehehe.oyun çekişmeliydi süreye kurban gitsin istemedim. Tamamdır başka zaman ek süre yok.
Buradayım ben.@Lion-hearted Luffy @Kenshiro burada mısınız?
Denilen yerden üyelik açtım. Hazırım oynamak için. Rakip hazır olduğunda oynarız@Kenshiro vs @Lion-hearted Luffy
@thetheje vs @Kenny McCormick
@Gensai vs @Integrale
@Jiraiya vs @Koyusiyah
@tesseract vs @Chris
Kalan maçlar bunlar. Yarın bitirmiş oluruz.
Buradayım ben.
Denilen yerden üyelik açtım. Hazırım oynamak için. Rakip hazır olduğunda oynarız
thetheje sadece gündüzleri girebiliyor sanırım. Ben de gündüzleri hiç girmiyorum akşama doğru geliyorum. Bir türlü denk gelemezsek beni elersiniz millet beklemesin.@Kenshiro vs @Lion-hearted Luffy
@thetheje vs @Kenny McCormick
@Gensai vs @Integrale
@Jiraiya vs @Koyusiyah
@tesseract vs @Chris
Kalan maçlar bunlar. Yarın bitirmiş oluruz.
Odayı açabilir misin sen? 10+3 şeklinde.