Olum sana dedim o kadar. Hem olum herkese 5 li forvet oynayın diyen yok zaten. Fakat sende abartmışsın...Bak işte atak futbılu bu, 5 defans ile değil de 5 forvet ile karşına çıktım ve ne oldu. Ne güzel gollü bitti ama ben pek atamadım.
Olum sana dedim o kadar. Hem olum herkese 5 li forvet oynayın diyen yok zaten. Fakat sende abartmışsın...Bak işte atak futbılu bu, 5 defans ile değil de 5 forvet ile karşına çıktım ve ne oldu. Ne güzel gollü bitti ama ben pek atamadım.
3-2-5 >>>>>>>>>> futbol üzerine yazılmış bütün makaleler & geliştirilmiş stratejiler ve dizilişlerBak işte atak futbılu bu, 5 defans ile değil de 5 forvet ile karşına çıktım ve ne oldu. Ne güzel gollü bitti ama ben pek atamadım.
NBen ilk Osirhemi atacaktım sonra SF var diye bir üstekine gözümü diktim baktım Salah inmiş aralarında pek farrk yok bende gittim onu aIdım ?Ortasaha alabilsem bir tane çok iyi olacak ama denk gelmedi. İki kere Pogba kaçtı. Bednarek'i aldım son seferinde.
Son zamanlarda düşüş yaşamamın nedeni kadro değerleri arasındaki farkların çok açılması. Ligin yarısı benim kadromun iki katı değere sahip. Yani 3-2-5 müthiş ama oyuncular yetersiz.Olum sana dedim o kadar. Hem olum herkese 5 li forvet oynayın diyen yok zaten. Fakat sende abartmışsın...
Hahahah benim bile 4 kişi geçmiş kadro da...Son zamanlarda düşüş yaşamamın nedeni kadro değerleri arasındaki farkların çok açılması. Ligin yarısı benim kadromun iki katı değere sahip. Yani 3-2-5 müthiş ama oyuncular yetersiz.
Bu dizilişi çözdüm aslında, bu maç patladım ama genel olarak iyi mücadele ediyor takım. Kupada da devam ediyorum, onu alarak 3-2-5'in ne denli müthiş bir şey olduğunu ispatlayacağım.
Yeni gördüm lan o nasıl bir transferdir sabahın 6'sında.Yemeyip içmeyip biriktirdin mi.NBen ilk Osirhemi atacaktım sonra SF var diye bir üstekine gözümü diktim baktım Salah inmiş aralarında pek farrk yok bende gittim onu aIdım ?
![]()
Aynen bir hafta önce başladım Alanya'ya yetiştireyim diye ve bingoopoYeni gördüm lan o nasıl bir transferdir sabahın 6'sında.Yemeyip içmeyip biriktirdin mi.![]()
Düşük atayım tufaya gelmeyelim.Aynen bir hafta önce başladım Alanya'ya yetiştireyim diye ve bingoopo, çünkü zorlu fikstüre girdim Alanya, Hatay, Erzurum kupada yine Erzurum ki bu erzurumun ne kadar kastığını bilirsin
Kadrodaki en temel eksiğimi giderdim şimdi sadece alternatif veya banko bir orta saha almak kaIdı, hele şu dias bir satılsa ? Teklif at Ian belki satılır![]()
korkma Ian şiitmicemDüşük atayım tufaya gelmeyelim.![]()