Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yok gözüm bizimki kabul etmedi bağımlılık yapıyormuş yersen :D
O simdi evIi, mutlu, çocukIu ? Çoluk çocuk bakmakla meşgul ?:a:
Ey gidi zamanında ne yardırırdık burda onunIa :ühü:Epey özIem dolu Ian:üzgünüm:
@Riful O nişanlandığında takımdaki yıldızlarından birini ona hediye etmişti düğün hediyesi olarak.???

Ayrıca bizim çakal @Sir Crocodile ın eski ezeli rakibi olur ki üçümüzün efsane bir Avrupa Şampiyonası çekişmesi vardır, timsah anlatmaya bayılır çünkü tek şampiyoncukIuğunu burada kazanmıştır :oleyo2:?:hhh:

Erzurumdaki geçen senenin şampiyonu @Victor lan, wonderkid topçuları söğüsIemesinden bile tanımadınız mı? :artiz:

@Riful O nişanlandığında takımdaki yıldızlarından birini ona hediye etmişti düğün hediyesi olarak.???

Ayrıca bizim çakal @Sir Crocodile ın eski ezeli rakibi olur ki üçümüzün efsane bir Avrupa Şampiyonası çekişmesi vardır, timsah anlatmaya bayılır çünkü tek şampiyoncukIuğunu burada kazanmıştır :oleyo2:?:hhh:

Erzurumdaki geçen senenin şampiyonu @Victor lan, wonderkid topçuları söğüsIemesinden bile tanımadınız mı? :artiz:
O şampiyonada yok etmiştim yok. Selam söyle benden... :ehe: :sapkali:
Bu arada benhep şampiyonluğa oynarım, her zaman ve her yerde. Fakat hangi lige geçsek beni yenmek için oynayan rakiplerle dolu bir sezon geçiriyorum... :D

Eskiden Selim vardı. Oynayan üyeleri bana karşı gazlardı falan ahhh ahh ne günlerdi... :D

Bizim kendisiyle bir anımız yok ama kendisine mutluluklar dileriz

O şampiyonada yok etmiştim yok. Selam söyle benden... :ehe: :sapkali:
Bu arada benhep şampiyonluğa oynarım, her zaman ve her yerde. Fakat hangi lige geçsek beni yenmek için oynayan rakiplerle dolu bir sezon geçiriyorum... :D

Eskiden Selim vardı. Oynayan üyeleri bana karşı gazlardı falan ahhh ahh ne günlerdi... :D
Ahahaha yok ettim dediğinde avereaj ile kazandığın şampiyonluk değil mi Ien? :hhh::oleyo2: bire bin katarak anlatmaya bayılırsın zaten bunu:ehe:
AIeyküm selam :sapkali:

Hey gidi hey canavar SeIomuz şimdi nerede Ian? Ölümüne Goku'yu desteklerdi, seni burada çileden çıkarır, miIIeti sana karşı doIdururdu:hhh::oleyo2:
Çok gülerdim ben kerataya katıksız mizah ustası idi:ehe::respect:, keşke yine burada olsaydı be, özledim vaIIah hasbamı:üzgünüm::ühü:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık