Silinmiş Üye
Biz atarsak tam atarız. İşimizi garantiye alıyoruz1 şutun var o da gol olmuş. Bal'a 1 puan almışsın sevin, sezon sonu şampiyon olduğumda yazarsın yine...![]()

Biz atarsak tam atarız. İşimizi garantiye alıyoruz1 şutun var o da gol olmuş. Bal'a 1 puan almışsın sevin, sezon sonu şampiyon olduğumda yazarsın yine...![]()
Olum maçtan 2 saat önce değiştirdim la. Kör müsün taklit mi yapıyon?Bu arada @Sir Crocodile 4-3-3 kanatlardan taktiğini açık tutuyor maç başlayana kadar ama sonra 5-3-2'e değiştiriyor. Aman dikkat ?
Maçtan 3 saat öncesinde genelde olmuyorum. Sonuçta değiştiriyorsun amaOlum maçtan 2 saat önce değiştirdim la. Kör müsün taklit mi yapıyon?![]()
Ne yapayım sende değiştirmişsin. 4-4-2 B falan oynamışsın bana gelince 4-5-1'e dönmüşsün. Böyle yaparsan bende değiştiririm.Maçtan 3 saat öncesinde genelde olmuyorum. Sonuçta değiştiriyorsun ama![]()
Timsahtan korktuğum için defansif oynadım. Yoksa ben fiks 4-4-2'ciyimNe yapayım sende değiştirmişsin. 4-4-2 B falan oynamışsın bana gelince 4-5-1'e dönmüşsün. Böyle yaparsan bende değiştiririm.![]()
Bana gelen zaten taktik değişiyor. Kimse kendi taktiğiyle oynamıyor, neyse...Timsahtan korktuğum için defansif oynadım. Yoksa ben fiks 4-4-2'ciyim![]()
Timsaha bodozlama dalan insan görmedim ben, sen gördün müBana gelen zaten taktik değişiyor. Kimse kendi taktiğiyle oynamıyor, neyse...
Yani herkes kendi taktiğiyle gelmiyor onu diyorum.Timsaha bodozlama dalan insan görmedim ben, sen gördün mü![]()