Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün oyuncu satamadık. Kaşifi de +84 için yollamıştık ama kasada 5m var, boşa 16 saat harcadık. Yetmezmiş gibi sahayı seviye 2 yapmak için 6-7 gün ve yaklaşık 4m istiyormuş onu öğrendik. Bu kötü günün sonunda bir de Tolunay Mafkas'a puan kaybetmeyiz umarım. Rosie Hanım'a para yedirmekle hata ettik.
İlk haftanın 11'inin yarısı sende. Gaza gelip 5 atmazsın umarım ikide bırak hocam :s

Neyse sağlık olsun çok acil lazım değildi de yedek stoper eksiğim vardı akşamki maça kaişifi beklemiyim diye teklif yaptım

Son düzenleme:
@KaiserFakinaway az önce aldığın sağ beki almayı düşünüyordum. sayfayı yenileyeyim dedim bir baktım yok. :of:
Takımın en az 90'lık olana kadar sürekli transfer sirkülasyonu yap.
İyi niyetli bir insan olduğumdan :) lige yeni çıkan aşırı kötü bir takıma sahip olsam da biz bunun taktiklerini verdik burada: Sırtlan olacaksın. Kaybedemeyeceğin tek şey zaman. Gördüğün gibi atlayacaksın kelepir topçuya. Yani diyeceğim şu ki 4.2'ye aldım ve 6.5'a satıyorum ama alıcıysan sana 5.5'a bırakırım.

Montana

İyi niyetli bir insan olduğumdan :) lige yeni çıkan aşırı kötü bir takıma sahip olsam da biz bunun taktiklerini verdik burada: Sırtlan olacaksın. Kaybedemeyeceğin tek şey zaman. Gördüğün gibi atlayacaksın kelepir topçuya. Yani diyeceğim şu ki 4.2'ye aldım ve 6.5'a satıyorum ama alıcıysan sana 5.5'a bırakırım.
Kenny'e iyilik yaptık tavsiye verdik bize racon kesti. Artık kralına eyvallah yok, orman kanunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık