Silinmiş Üye
Ya ödemeyip beni çarparsan ?Sen benden şu Fredy isimli oyuncumu al 8.9'a. Ben senden sonra geri 9.4'e alayım.

Ya ödemeyip beni çarparsan ?Sen benden şu Fredy isimli oyuncumu al 8.9'a. Ben senden sonra geri 9.4'e alayım.
Yapmam öyle şey, oyuncu sattığımda veririm. Zaten adamın maksimum değeri 9,4. Ben almasam bile listeye koyarsın o fiyata satılır.Ya ödemeyip beni çarparsan ?![]()
Neyse vaz geçtim, 9,4'e satayım o zaman listede dursun.Satılır zaten ya 10m altı hızlı gidiyormuş
Şunu fark ettim 10m altı oyuncular hızlı gidiyor ya, marketten topluyorsun bunları ucuza sonra üstüne birkaç m koyarak daha satıyorsun. Temiz keş.Neyse vaz geçtim, 9,4'e satayım o zaman listede dursun.
Senin büyük takım diye bütçe çok herhalde ben 2 3 anca adam aldım.@Montana bir de şey diyeceğim, ben ronaldo ve lewa aldım ama bu kadar kolay mı bunları alması ? 30 gün boyunca zaten kalanları da fullerim ne zevki kaldı :d
Ben hepsini eşit sanıyordum tşkler.Senin büyük takım diye bütçe çok herhalde ben 2 3 anca adam aldım.
O yüzden küçük takimin yanında olmalıyız destek olmalıyız! Oyuncuna teklif yolladım...Ben hepsini eşit sanıyordum tşkler.