Allam inş Galatasaray gelir amin.
@Montana cidden sen de gel. ben de yeniyim beni bu aç gözlü kurtlara yem etme. senle şer ittifakı kurup crocoya dalalım.Şuan 18 kişi olduk. Tr ligi 21 takım. @KaiserFakinaway geçem lig antreman kampını kapattık bu seferde öyle yaparız onun haricinde coin basmalık pek bir şey yok zaten.
@Montana sende gel
Ben oyunu bilmiyorum, üyeliğim de yok.@Montana cidden sen de gel. ben de yeniyim beni bu aç gözlü kurtlara yem etme. senle şer ittifakı kurup crocoya dalalım.
Ben de bilmiyordum zaten pek espirisi yok çok kolay.Ben oyunu bilmiyorum, üyeliğim de yok.
Ben de hiç oynamadım ve üyeliğim de yok. Ben de mi başlamasam o zaman :sBen oyunu bilmiyorum, üyeliğim de yok.
çok dandik bi oyun 5 dakikada kavrarsın yarmaksat eğlence zaten.Ben oyunu bilmiyorum, üyeliğim de yok.
Neyse deneyelim bir el zarar gelmez. Milletin transferine çomak sokma falan yaparız?Ben de hiç oynamadım ve üyeliğim de yok. Ben de mi başlamasam o zaman :s
Coinlik bir şey var bence. Turnuva oynadığımızda transfer yasaktı ve 4 saatliğine normal antrenman süresi 2 saate düştü ve coin alıp Salzburg'un kadro değerini 100 milyon civarı arttırdım. Yine böyle bir etkinlik yapılırsa 1 gecede cahil bırakabilir/bırakılabiliriz.Şuan 18 kişi olduk. Tr ligi 21 takım. @KaiserFakinaway geçem lig antreman kampını kapattık bu seferde öyle yaparız onun haricinde coin basmalık pek bir şey yok zaten.
@Montana sende gel
üf var bir hayalimiz. birbirimize maç falan satarız çaktırmadanNeyse deneyelim bir el zarar gelmez. Milletin transferine çomak sokma falan yaparız?