Bak işte, lan SF yok takımda ayıp ayıp.Bütün oyun enerjimi sömürdün bu cümleyi söyleye söyleye

Bak işte, lan SF yok takımda ayıp ayıp.Bütün oyun enerjimi sömürdün bu cümleyi söyleye söyleye
Ya kanka bir salar mısın beni sabahtan beri şunu yap bunu yap diye etiketliyorsun@Kenny McCormick yav koysana şu boş beleş oyuncuları transfer listesine. 4 koyma hakkın var ben tilt oluyom burada.
Sevgili Tolunay Mafkas, AMK Spor’dan Hikmet Yarattin soruyor.Maç öncesi basın toplantısı
Değerli basın mensupları, hepiniz hoşgeldiniz. Bu akşam itibari ile ligdeki ilk maçımızı oynayacağız. Kulübümüz maddi zorluklar yaşıyor, takımımız da henüz hazır değil. Ancak, eğer bir yolun sonunu görmek istiyorsak, yapmamız gereken şey o yoldaki ilk adımı atma cesaretini gösterebilmektir.
Sayın başkanımız, bu sene için on beşinci sıranın yeterli olduğunu söylemiş olsa bile, benim kişisel hedefim, yenilse bile 90.dakikaya kadar pes etmeyen bir kayserispor yaratıp, taraftarımıza ilk ona girmenin mutluluğunu tattırmaktır. Bu gece puan ya da puanları sonuna kadar kovalayacağız, yine de taraftarımızdan bize birkaç hafta daha sabır göstermesini istiyorum. Birkaç hafta içinde kayserispor, gerçekten desteğinizi hak eden bir takım olacak. O aydınlık günleri sabırla beklemeye devam edelim
Tolunay Mafkas
Başkanım ile aramız gayet iyi. Bu gibi iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisinin benden beklentisi minimumda olduğu için hayal kırıklığına uğrama ihtimali de düşük.Sevgili Tolunay Mafkas, AMK Spor’dan Hikmet Yarattin soruyor.
Başkan ile bu seneki transferleri yaparken anlaşamadığınız ve klüp içerisinde bir dargınlık yaşandığı konuşuluyor? Böyle bir çatışma sahaya yansır mı? Sizin istediğiniz transferlerin gerçekleşmemesi Kayserispor’u yaralar mı? Teşekkür ederim
Garanti adam 100 kalite. Sezon sonuna kadar dokunmasan bile oynar, fakat iyi para yani...Walker almaya değer mi bu arada ? @Sir Crocodile