İstekleri kabul ederim diye geç bile yattım ama yetişemedin@Riful_zidanne_ ile istek attım.
Gantep fena değil gibi.
Uyuma daha lan, herkes girdi ben ortada kaldım
Transfer de geri kalırsam elinden çekeceğin var!?

İstekleri kabul ederim diye geç bile yattım ama yetişemedin@Riful_zidanne_ ile istek attım.
Gantep fena değil gibi.
Uyuma daha lan, herkes girdi ben ortada kaldım
Transfer de geri kalırsam elinden çekeceğin var!?
Kacırmadın Başakşehir cıktı sana ligin adı Korsanfan Riful'a istek gönder@Bavs ben yine mi kaçırdım şimdi ? Yıldırma yemiştim :/
En çok oyuncu satanlardan birisin, sonra da sistem bana karşı diye tiyatro çeviriyorsunC. Ronaldo'yu alın, almamak için zor tutuyorum kendimi...
Lan bende şaşırıyorum oyuncular satılıyor enteresan şekilde. Fakat bu işin sonu pek hayra alamet değil bence sıkıntı olacak ileride...En çok oyuncu satanlardan birisin, sonra da sistem bana karşı diye tiyatro çeviriyorsun
Hem Ronaldo'yu alan intihar etmiş olur. Bir daha satamazlar. Başka da oyuncu alamazlar. Şu şartlarda para biriktirmek çok zor.
Ronaldo mu alacaksın ? Bismillah daha ya o neLan bende şaşırıyorum oyuncular satılıyor enteresan şekilde. Fakat bu işin sonu pek hayra alamet değil bence sıkıntı olacak ileride...
Bakalım 1 forvet daha satılırsa alıcam hemen.
2 tane Ronaldo alabilirim nerdeyse şuan. Fakat almıyorum, bakalım aklımda farklı şeyler var.Ronaldo mu alacaksın ? Bismillah daha ya o ne