Montana 9 Ağu 2021 #1,417 @Will of D. kardeşim Allah razı olsun ya tüm oyuncularımı sakatlamışsın. Yunana karşı mı oynuyorsun bu nedir?
@Will of D. kardeşim Allah razı olsun ya tüm oyuncularımı sakatlamışsın. Yunana karşı mı oynuyorsun bu nedir?
Sir Crocodile 9 Ağu 2021 #1,418 Rem dedi ki: @Sir Crocodile Genişletmek için tıkla ... Ben koptum zaten yarıştan yav son maçla beraber. Yarın görüşürüz...
Rem dedi ki: @Sir Crocodile Genişletmek için tıkla ... Ben koptum zaten yarıştan yav son maçla beraber. Yarın görüşürüz...
kaos 9 Ağu 2021 #1,419 Sezon başı hedefim ilk altıydı ama tam 2. yarı zor geçen maçlarda nadiren fire vererek favori olmak üzereyken dün şampiyonluk şansım kalmadı. Artık 2. ya da 7. olmam fark etmez. Beşiktaş şampiyon oldu zaten. An itibarıyla bitirelim ligi
Sezon başı hedefim ilk altıydı ama tam 2. yarı zor geçen maçlarda nadiren fire vererek favori olmak üzereyken dün şampiyonluk şansım kalmadı. Artık 2. ya da 7. olmam fark etmez. Beşiktaş şampiyon oldu zaten. An itibarıyla bitirelim ligi
Will of D. 10 Ağu 2021 #1,420 Montana dedi ki: @Will of D. kardeşim Allah razı olsun ya tüm oyuncularımı sakatlamışsın. Yunana karşı mı oynuyorsun bu nedir? Genişletmek için tıkla ... Bende bu kadar beklemiyordum Ia, kurtuluş savaşı mı Ian bu dedim izlerken Hakeme bakıp agresif çıktım bir şey olmaz diyordum Ne0yse ödeştik say? Ahh uIan şu Ankaragücü yol kazası olmasaydı belki hala şansım vardı
Montana dedi ki: @Will of D. kardeşim Allah razı olsun ya tüm oyuncularımı sakatlamışsın. Yunana karşı mı oynuyorsun bu nedir? Genişletmek için tıkla ... Bende bu kadar beklemiyordum Ia, kurtuluş savaşı mı Ian bu dedim izlerken Hakeme bakıp agresif çıktım bir şey olmaz diyordum Ne0yse ödeştik say? Ahh uIan şu Ankaragücü yol kazası olmasaydı belki hala şansım vardı