Silinmiş Üye
117 milyonla ne yapacaksın
117 milyonla ne yapacaksın
Başakşehir ortalama 2.4 gol yemiş her maç. Yani ben bu maçta 5 gol atarak her maç ortalama yediğinden 2 katından bile fazla gol atmışım. Rakamlar yalan söylemez. Kıskanmaya devam.Başakşehir'e yedek oynatsan en az 2 tane atıyor zaten.
Yarın akşam deplasmanda Başakşehir'e karşı maçım var. Tam da denk gelmiş. 6 atayim de kıskanma neymiş sana uygulamalı olarak göstereyimBaşakşehir ortalama 2.4 gol yemiş her maç. Yani ben bu maçta 5 gol atarak her maç ortalama yediğinden 2 katından bile fazla gol atmışım. Rakamlar yalan söylemez. Kıskanmaya devam.
Son 2 maçını kaybetmissin. Bende son 2 maçını kazanmışım. İkimizin de serisini üçleyeceğim yarın rahatına bak ??Takım olarak dehaya ihtiyacımız yok, Çalışma, azim ve inanç ile yarın deplasmanda gol yemeden kazanacağız muhtemelen.
O değil de Başakşehir tiksavınmıs. O kadar gelcem gelcem diyordu ama ayın 7’sinde bırakmıs. @Tiksav LeeYarın akşam deplasmanda Başakşehir'e karşı maçım var. Tam da denk gelmiş. 6 atayim de kıskanma neymiş sana uygulamalı olarak göstereyim![]()
Kanka biz aşırı oynadık Osm baya sıktı ya bir süre sonra 2 defa lig yaptık klan falan kastıkO değil de Başakşehir tiksavınmıs. O kadar gelcem gelcem diyordu ama ayın 7’sinde bırakmıs. @Tiksav Lee
Canales'i almak niyetim vardı dün tam elime para geçti baktım Alanya almış. Bekliyorum şimdi uygun oyuncu düşmesini.117 milyonla ne yapacaksın![]()