Merak etme geçen sezon en düşük takım bendeydi 2. oldum. Yenilince bahanen hazır oldu hadi yine iyisin...Şimdi bu timsah güçlü takım aldı yenince bir de hava mı yapacak bize?

Merak etme geçen sezon en düşük takım bendeydi 2. oldum. Yenilince bahanen hazır oldu hadi yine iyisin...Şimdi bu timsah güçlü takım aldı yenince bir de hava mı yapacak bize?
Takımın yıldız orta sahasını neden satışa koydun ? Bütün takımı baştan mı dizicen bi andaAnkaragücü çok kötü olm.
Taktik bunlar izle.Takımın yıldız orta sahasını neden satışa koydun ? Bütün takımı baştan mı dizicen bi anda![]()
Yok transfer 5. haftaya kadar falan sürer. 8 gün yani o da hemen hemen...@Sir Crocodile yarın finalim var ama gel bi discord yapalım anlat bana biraz millet yarın akşama kadar transferleri bitirmiş olur gece bi ava çıkalım skjdskdj
Oyunun yüzde 90’ını yazdım yukarıdaYok transfer 5. haftaya kadar falan sürer. 8 gün yani o da hemen hemen...
Onun dışında ne anlatacam la ona göre geleyim. Pek bir ayrıntısı yok oyunun :S
Kısaltmaları falan sorucam. bir de taktik danışıcam. neyse özelden yazıyorum gelme üşeniyorsan :sYok transfer 5. haftaya kadar falan sürer. 8 gün yani o da hemen hemen...
Onun dışında ne anlatacam la ona göre geleyim. Pek bir ayrıntısı yok oyunun :S