Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan OSM Ligi 3

Kim şampiyon olur?

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam lideri yenmiş hala 3. tam kaybeden :artiz:
La olum herkesi yenerim de kendi taktiğimle oynamaya çalışıyorum. Bakıyorum adamlar bir maç önce 4-4-2 falan oynuyor bana gelince full defans, puan alayım 28 kişi defans yapayım, uzun top atayım, kontra yapayım kafasıyla oynuyor. Sonra bakıyorum rakiplerime açık oynuyorlar. Sonra durum bu, neyse bende bundan sonra o arkadaşların dilinden konuşacam. Ne yapıyorlarsa 2 katı...

La olum herkesi yenerim de kendi taktiğimle oynamaya çalışıyorum. Bakıyorum adamlar bir maç önce 4-4-2 falan oynuyor bana gelince full defans, puan alayım 28 kişi defans yapayım, uzun top atayım, kontra yapayım kafasıyla oynuyor. Sonra bakıyorum rakiplerime açık oynuyorlar. Sonra durum bu, neyse bende bundan sonra o arkadaşların dilinden konuşacam. Ne yapıyorlarsa 2 katı...
bana niye patlıyon ya skjdksjdksjd hakemleri de yeneceksin gerekirse .d

bana niye patlıyon ya skjdksjdksjd hakemleri de yeneceksin gerekirse .d
Neyse bundan sonra bambaşka bir ben görecekler.
Dediğim gibi sezon sonu şampiyon olup herkesi susturmak farz oldu! :artiz:

La oyunu oynamıyon geliyon hakkımda yazı yazıyon. :D
Sonra niye bana patlıyon diyon. İyice ahlaksız bir adam oldun sen he... :artiz:

Silinmiş Üye

Bot Kayserispor 6+2 olarak iki oyuncuma toplam 8 günlük sakatlık vermiş. İki oyuncudan birisi neredeyse her 2 maçta bir sakatlanan Totti'm. Ne desem bilmiyorum kelimeler yetmiyor.

Bot Kayserispor 6+2 olarak iki oyuncuma toplam 8 günlük sakatlık vermiş. İki oyuncudan birisi neredeyse her 2 maçta bir sakatlanan Totti'm. Ne desem bilmiyorum kelimeler yetmiyor.
Taktik olarak hakeme göre dikkatli çık.
Bugün @Bavs hakem kırmızıyken bana taktik olarak agresif geldi. Bende sakatlanan kimse yok onun defansı gitti... :D
Yani arada ters tepebiliyor dikkat et. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık