Beni de var ile attığı gol sayesinde yenebildi. Sistem komple buna çalışıyor.Beyler bu adamla maç yaparken dikkati olun, hakemide yenmeniz gerektiğini unutmayın! FB lobisi çok güçlü!?
Beni de var ile attığı gol sayesinde yenebildi. Sistem komple buna çalışıyor.Beyler bu adamla maç yaparken dikkati olun, hakemide yenmeniz gerektiğini unutmayın! FB lobisi çok güçlü!?
Lan utanmaz herif dk 9 da Mbappe'yi 30 küsürde de Oyarzabal'ı sakatladın 2 tane en iyi forvetim onlar zaten. Bir de utanmadan defansımı sakatladın diyon.Timsah Lobisi yine ıs başında, başka sözüm yok!!!
Anten, sende benim stoperimi sakatIadın başka stoperim yoktu yerine giren adam 79'Iuk aI sat yapmak için aldığım adam!!! Senin durumdan çok mu farklı şimdi! ?İşine gelmeyince olayı eksik anlat tabi
UIan buz gibi goIümü yedi adi herifIer, Timsah kimbiIir kaç para yolladı hakem odasına!
Beyler bu adamla maç yaparken dikkati olun, hakemide yenmeniz gerektiğini unutmayın! FB lobisi çok güçlü!?
Oyy be bizim maça da sakat mı kalacaklar onlar ?Lan utanmaz herif dk 9 da Mbappe'yi 30 küsürde de Oyarzabal'ı sakatladın 2 tane en iyi forvetim onlar zaten. Bir de utanmadan defansımı sakatladın diyon.
Neyse ki Willian reis 2 tane yapıştırdı da gerekli cevabı verdi sana...
Son dakikalarda 2 tane çiviledim geçtim, bir de golümü yediler diyor. ''VAR'' doğru kararı vermiş. Bu maç şampiyonluğun habercisi...![]()
Yok o zamana düzeliyorlar. 2 gün top görmeyecek, dellenecek oğlanlar o kadar.Oyy be bizim maça da sakat mı kalacaklar onlar ?
Kötü oldu o zaman. Ben de bir sakatlıyayim de biraz daha dinlensinler.Yok o zamana düzeliyorlar. 2 gün top görmeyecek, dellenecek oğlanlar o kadar.![]()
Zaten lig bana karşı birlik olmuş sende gel. Bu sezon herkesi yenip şampiyon olacağız...Kötü oldu o zaman. Ben de bir sakatlıyayim de biraz daha dinlensinler.
Zaten lig bana karşı birlik olmuş sende gel. Bu sezon herkesi yenip şampiyon olacağız...![]()