Yarın hayatını karartayım da gör. Sen benim kim olduğumu unutmuşsun...Ere hani minnettarlığın nerede?? Zirveye kurulmayı biliyorsun ama.
İnsan ecelini böyle hevesli çağırmamalı.Sabret yarın alacağım ifadeni.?
![]()

Yarın hayatını karartayım da gör. Sen benim kim olduğumu unutmuşsun...Ere hani minnettarlığın nerede?? Zirveye kurulmayı biliyorsun ama.
İnsan ecelini böyle hevesli çağırmamalı.Sabret yarın alacağım ifadeni.?
![]()
Sanki benim için yendin.Ere hani minnettarlığın nerede?? Zirveye kurulmayı biliyorsun ama.
![]()
Geçen sezon son haftalarda geçtim. Yine geliyorum, orayı bırakmam size...Sanki benim için yendin.Zirve alev alev, bakalım nereye kadar devam edecek. Sen bu sezon erken açıldın. İlk maçı erken oynamışız iyi ki.
![]()
Bakalım, iki güne maçımız var.Geçen sezon son haftalarda geçtim. Yine geliyorum, orayı bırakmam size...![]()
Gaziantep, Trabzon peşine de seninle yani Beşiktaş ile oynayacağım. Baya zor fikstür oyuncular yoruluyor ama kazanmak şart.Bakalım, iki güne maçımız var.![]()
Şimdilik en çok sana yaradı ama bunu inkar edemezsin, ?Sanki benim için yendin.Zirve alev alev, bakalım nereye kadar devam edecek. Sen bu sezon erken açıldın. İlk maçı erken oynamışız iyi ki.
![]()
Evet sen en zorlu öğrencisin seninle gurur duyuyorum ?Yarın hayatını karartayım da gör. Sen benim kim olduğumu unutmuşsun...![]()
![]()
Oyuna 2011 de başladım ne öğrencisi len? Sen o zamanlar futbol topunu karpuz sanıyordun öğrenci diyor bir de utanmadan.Evet sen en zorlu öğrencisin seninle gurur duyuyorum ?![]()