4-3-3 A oynatıyorum ben 4 maçtır taktiğim değişmedi her maç daha dizilişli bir takımla oynadın diyor. Anlamadım ben bu işi4-2-4 ne reis modern futbol anlayışına direniş mi başlattın? Zararlı cıkarsın bak sistemi kimse yenemez. Gel 4-3-3’e boyun eğ.
4-3-3 A oynatıyorum ben 4 maçtır taktiğim değişmedi her maç daha dizilişli bir takımla oynadın diyor. Anlamadım ben bu işi4-2-4 ne reis modern futbol anlayışına direniş mi başlattın? Zararlı cıkarsın bak sistemi kimse yenemez. Gel 4-3-3’e boyun eğ.
Kitapta yaziyor kitapta!Benim takım son maç 12 şut atmış 0 isabet. Karşı takım 13 şut atmış %23 isabet 3 gol. Sabri olsa takımda 1 tanesi kaleyi bulur lan. Naptınız abicim. Ne salak bir sistem bu.

Ben de ilk defa oynatıyorum bu taktikle. 4 tane iyi forvetim vardı. Takımın kendi taktiği bu sanırım, ben de bozmadım. Aslında bir kez bozdum bu taktiği ve yenildim. Bozmadığım zamanlarda ise berabere kaldım. Hoşuma gitti taktik, zamanla iyi olur herhalde.4-2-4 ne reis modern futbol anlayışına direniş mi başlattın? Zararlı cıkarsın bak sistemi kimse yenemez. Gel 4-3-3’e boyun eğ.
Diziliş’ten ziyade hassas ayarı kastediyordur. Onlara odaklan.4-3-3 A oynatıyorum ben 4 maçtır taktiğim değişmedi her maç daha dizilişli bir takımla oynadın diyor. Anlamadım ben bu işi
Olur olurBen de ilk defa oynatıyorum bu taktikle. 4 tane iyi forvetim vardı. Takımın kendi taktiği bu sanırım, ben de bozmadım. Aslında bir kez bozdum bu taktiği ve yenildim. Bozmadığım zamanlarda ise berabere kaldım. Hoşuma gitti taktik, zamanla iyi olur herhalde.

Oyuncuların yanın iki tane çubuk var. Biri sağlık yani yorgunluk da denebilir, diğeri ise moral. Çubukları yeşil tutmanda fayda var, sarıya dönerse önlemini al.Bir şey soracağım bu oyunda yorgunluk var mı?