Croco ne gülüyon şampiyon olacağız biz.
Lewa paşam varken o bebe kim hele "formda" bir Lewa ligi hallaç pamuğu gibi atar!Martinezi olan şampiyon olur beyler.

La olmuyor dediğin gibi işte, çok oyuncun olunca onu daha rahat yapıyon. Benim çöler 3-5 ediyordu sattım daha adam satılmadı adam alsam bile 2 gün boş boş döndü sistem bugün satıldı işte onunla da al sat yapıyoruz yine...Bence yine de yanlış yapmışsın kaşiften 80 lik iki adam alabilirdin 8 9 milyon ediyor o seviyede tanesi sonra onları da satacan hattaneyse artık mbapbe yi mi satarsın toplarsın bilmiyorum kolay gelsin benim takım bi seviyeye geldi şu tatilde geliştirebildiğim kadar geliştirecem işte
![]()
Lewa artık antika olmuş çare yeni nesildeLewa paşam varken o bebe kim hele formda bir Lewa ligi hallaç pamuğu gibi atar!![]()

Lewa'nın devri geçti gençlerin önünü açın, burada çakı gibi Mbappe var.Lewa paşam varken o bebe kim hele formda bir Lewa ligi hallaç pamuğu gibi atar!![]()

Lewa'nın devri geçti gençlerin önünü açın, burada çakı gibi Mbappe var.
Askerden yeni gelmiş!!!![]()
Lewa artık antika olmuş çare yeni nesilde![]()

10 gol atamaz tüm sezon, bak gör.Böyle adamların devri geçmez, devr-i deimdir! Raad olun siz çömezler, öğrenecek çok şeyiniz var paşamdan![]()
![]()

Ben de ilk oynadığımda 10 dakika oynamak için bir giriş aradımMaç başladı benim bakamıyorum skora nasıl bakılıyor?

Biter 5 dk ya bekle...Kaç dk sürecek bu maç yav heyecandan öleceğim![]()