O da mı gitmiş yavMbappe mi![]()
O da mı gitmiş yavMbappe mi![]()
Kimpembe'yi mi alsaydım?Mbappe mi![]()
70 küsür hepsi neresi iyi?Bence alabilirdin forvet hattın iyi gibi gözüküyor.
Gel mbappe rashford takası yapalım70 küsür hepsi neresi iyi?
Defans da hiç olmazsa 2 tane 80 lik adamlar var. Kalede de 80lik var, ortasaha da da 1 tane 80 lik var. Tek olmayan yer forvet hattıydı...
Neyse lig başlayana kadar baya toparlarız kadroyu ama kadronun oturması bir 10. haftayı bulacak anlaşılan...
Defansını şimdi gördüm forvet hattı 80 e yakın 70 küsür ama çok da kötü değil tabi osmye yeni başladım burda farklı olabilir fifada en azından böyle.70 küsür hepsi neresi iyi?
Defans da hiç olmazsa 2 tane 80 lik adamlar var. Kalede de 80lik var, ortasaha da da 1 tane 80 lik var. Tek olmayan yer forvet hattıydı...
Neyse lig başlayana kadar baya toparlarız kadroyu ama kadronun oturması bir 10. haftayı bulacak anlaşılan...
Rashford+Greenwood falan vermen lazım Mbappe bu boru mu? Adamın geliş kalitesi 90...Gel mbappe rashford takası yapalım
Şuan 2 oyuncu aldım satılan oyuncular olunca sana özelden teklifimi yaparımEvet teklifin nedir
Rashford 86 ben sana +5 milyon vereyim bu konu kapansınRashford+Greenwood falan vermen lazım Mbappe bu boru mu? Adamın geliş kalitesi 90...
Ben onu lig başlayana kadar 94-95 falan yaparım...![]()
Ben hiç oyuncu alamadım kafayı yiyeceğimŞuan 2 oyuncu aldım satılan oyuncular olunca sana özelden teklifimi yaparım