Haftasonu gazımızı aldı bıraktı sistemKac gündür oyuncu satamıyorum satılmıyor 4-5 gün oldu nerdeyse bu oyunun sistemine tek cevabım?

Haftasonu gazımızı aldı bıraktı sistemKac gündür oyuncu satamıyorum satılmıyor 4-5 gün oldu nerdeyse bu oyunun sistemine tek cevabım?

Gerek yok böyle şeylere.Buraya bir ekleme yapayım, kadro değeri ilk 5'de olanlar istisna olsun. Çünkü ben gidip Aston Villa'ya en iyi 3 oyuncumu verirsem bu sefer o çok güçlü olacak 1 milyar değere gelecek ve değişen bir şey olmayacak. O yüzden bu şekilde yapmak daha mantıklı.
Sana vermiyecem zaten merak etmeGerek yok böyle şeylere.

Benim şimdilik hedefim imkansız gözükse de senden 1 puan almak peki benden oyuncu da alacak mısın mesela SuareziNiye şaka yapayım, baksana millet soğumaya başladı oyundan, benim için oyunu kazamak çok da önemli değil. Güçler dengelenir böyle yaparsam o yüzden diyorum. Herkes için iyi olur. Rekabetin atması benim de hoşuma gider.
İsteyen yok zatenSana vermiyecem zaten merak etme![]()
istediğinizi yapın mademPuan almadan pazarlığa başladın yaBenim şimdilik hedefim imkansız gözükse de senden 1 puan almak peki benden oyuncu da alacak mısın mesela Suarezi
Sonra konuşuruz onu Alamayacağım için hayalini kuruyorumPuan almadan pazarlığa başladın yaSonra konuşuruz onu
![]()

541 çıkmışsın tüh ya hesabımı 433 çıkacaksın diye yapmıştım bakalım sonuç ne olacakPuan almadan pazarlığa başladın yaSonra konuşuruz onu
![]()
Benim moralsiz kadrodan seni etkileyen zehir çıkmaz
keşke 4231 oynasaydım neyse baktın sonuç güzel oldu