7 maçtır yenilmiyorsunuz ne düşünüyorsunuz bu konuda?İşe yaradı aslında, senin taktiğin müthişti ama benim taktiğim daha müthişti.
7 maçtır yenilmiyorsunuz ne düşünüyorsunuz bu konuda?İşe yaradı aslında, senin taktiğin müthişti ama benim taktiğim daha müthişti.
Forumdaki bir eksikliği fark ettim şimdi, korku tepkimesi. Tek ve en büyük rakibim sensin.Peşindeyim .
Önümüzdeki maçlara bakıyorum. 4-2-4 dizilişine olan güvenimi korudum ve doğru taktiği aradım ve şimdilk iyi gidiyorum.7 maçtır yenilmiyorsunuz ne düşünüyorsunuz bu konuda?![]()
O kırmızı kart saçmalığı için fifaya baş vurduk geri dönüş bekliyoruz çok saçmaydıLigin açık ara en centilmen takımı 6 sarı kart ve 1 kırmızı kart ile Manchester United @Kaizokou Gari
En sert oynayanı ise 29 sarı kart ve 3 kırmızı kart ile Liverpool @Kaidou Yarın maçımız var sakatlama oyuncularımı![]()
sorma ya bu hafta iyi yakalayamadık. newcastle da kuponlarımın belası oldu yarın oynamayayım da kazansın5/10 olmadı bu sefer![]()

Bana oynamayı ne zaman bırakıcan?sorma ya bu hafta iyi yakalayamadık. newcastle da kuponlarımın belası oldu yarın oynamayayım da kazansın![]()

Luffy ben mi oluyorumLuffy vs Kata gibi maç olmuş, ezdim ama kazanamadım.
Bana oynamayı ne zaman bırakıcan?![]()

ben narutoyum sen benim sensei'msin...Luffy vs Kata gibi maç olmuş, ezdim ama kazanamadım.
Bana oynamayı ne zaman bırakıcan?![]()