La bugün 2 günde yaptım işte 200 M lik satış yaptım anca oldu. Dün ve bugün 3 veya 4 adam aldım anca düzeldi takım. Kadro değerinde 13 mü 14. sırada mıdım neydim. 8. sıraya yükselmişim.Kadro değerin gayet iyi la, ort. Oyuncu değerin benden yüksek.
La bugün 2 günde yaptım işte 200 M lik satış yaptım anca oldu. Dün ve bugün 3 veya 4 adam aldım anca düzeldi takım. Kadro değerinde 13 mü 14. sırada mıdım neydim. 8. sıraya yükselmişim.Kadro değerin gayet iyi la, ort. Oyuncu değerin benden yüksek.
Bu etkinlik en cok sana yaradı galiba gerci büğun kaybedeceksin o ayrı.La bugün 2 günde yaptım işte 200 M lik satış yaptım anca oldu. Dün ve bugün 3 veya 4 adam aldım anca düzeldi takım. Kadro değerinde 13 mü 14. sırada mıdım neydim. 8. sıraya yükselmişim.

Büyük takımlara daha çok yaradı pahalıdan pahalıdan oyuncu sattılar. Ben hiç satamıyordum biraz sattım işte 3-4 adam aldım kadro biraz toparladı. 3-4 tane daha alabilsem daha gerek kalmaz da bakalım zor gibi...Bu etkinlik en cok sana yaradı galiba gerci büğun kaybedeceksin o ayrı.![]()

Baktım bulamadım kaşiften aldım bendeBu etkinlik alt takımlara iyi gelir demiştim ama listedeki adamların hepsi 20m üstü oldu. Zengini daha zengin yapan sisteminiz batsın be![]()
Etkinlik var diye alıyorum 100'lük adamlar satılmıyor ki, bu oyundan tek zevk aldığım şey oyuncu alıp satmak napayımTransfer listesinde diğer liglerdeki oyuncular yok ya bizim yamyam menajerlerden dolayı mı yoksa oyunla mı alakalı bilmiyorum. Suan mesela transfer listesinde 100’lük adamlar hariç adam kalmamış. Ligin en pahalı takımı hala 20 milyona falan oyuncu alıyor![]()

Davieese 65m veririm satıyon mu?Büyük takımlara daha çok yaradı pahalıdan pahalıdan oyuncu sattılar. Ben hiç satamıyordum biraz sattım işte 3-4 adam aldım kadro biraz toparladı. 3-4 tane daha alabilsem daha gerek kalmaz da bakalım zor gibi...
Onun dışında bugün senin halin harap...![]()