Karışma bendeBunun bacağını kırın beyler aşırı agresif de oynayın 5-4-1 hem ortasaha hem forvetlerin hepsini komaya sokun şampiyon falan olamasın bu, özel antrenman olsaydı bunu delik deşik ederdik de dua etsin antrenman yok![]()

Karışma bendeBunun bacağını kırın beyler aşırı agresif de oynayın 5-4-1 hem ortasaha hem forvetlerin hepsini komaya sokun şampiyon falan olamasın bu, özel antrenman olsaydı bunu delik deşik ederdik de dua etsin antrenman yok![]()
Gardaşım benim bileğine kuvvet göreyim seni :dKarışma bende![]()
En son artisliğimi @Sir Crocodile a yaptım ağzımın payını 4-0 ile aldım o yüzden dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum ama yorarım seniRotasyon yapacaktım lakin as kadroyla çıkarım artık gurur meselesi oldu bu![]()
Teşkilat mısınız la organize oluyorlar bideBunun bacağını kırın beyler aşırı agresif de oynayın 5-4-1 hem ortasaha hem forvetlerin hepsini komaya sokun şampiyon falan olamasın bu, özel antrenman olsaydı bunu delik deşik ederdik de dua etsin antrenman yok![]()
Hodri meydan gardaş benim canım yanmaz!En son artisliğimi @Sir Crocodile a yaptım ağzımın payını 4-0 ile aldım o yüzden dereyi görmeden paçayı sıvamak istemiyorum ama yorarım seni
Şuan böyleyimTeşkilat mısınız la organize oluyorlar bide16 maçtır yenilmeyen @Riful u yenerek 17 maçlık yenilmezlik serimi 18e çıkardım gururluyum
yarın da şampiyonluğu ilan ederim
Hodri meydan gardaş benim canım yanmaz!
"Recep İvedik"
![]()
Beni yenmemişsin, beni sahaya gömmüşsün, bana burayı terket çocuk demişsin.Teşkilat mısınız la organize oluyorlar bide16 maçtır yenilmeyen @Riful u yenerek 17 maçlık yenilmezlik serimi 18e çıkardım gururluyum
yarın da şampiyonluğu ilan ederim
Hodri meydan gardaş benim canım yanmaz!
"Recep İvedik"
![]()
Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilirmisin kardeşŞuan böyleyim
EstağfurullahBeni yenmemişsin, beni sahaya gömmüşsün, bana burayı terket çocuk demişsin.
Tebrik ederim.
![]()