İçerde daha maç kaybetmedim gerçi depte de kolay kaybetmiyorum@GeorgeRMartin maçımıza az kaldı ikimizde tökezlemezsek merakla bekliyorum![]()

İçerde daha maç kaybetmedim gerçi depte de kolay kaybetmiyorum@GeorgeRMartin maçımıza az kaldı ikimizde tökezlemezsek merakla bekliyorum![]()
Stadyum mu antreman mi fullemek daha iyi?İçerde daha maç kaybetmedim gerçi depte de kolay kaybetmiyorumbaktım bizim maç yaklaşmış takıma takviye yaptım biraz zulayı patlattım para bırakmadım kasada ama bizim maçı ben alırsam şampiyonluk gelecek gibi duruyor harcamaya değer dedim
benim evimde olduğundan şansımı yüksek görüyorum kadrom iyi ev sahibi avantajım var stadyumu fulledim kazanırsan büyük iş yapmış olacaksın
![]()
Stadyum mu antreman mi fullemek daha iyi?
İçerde de bilgisayar yenilmezsin yaBurnley'e dikkat edin, çok güçlüler.
Beraberliği bileğimin hakkıyla söke söke aldım, eli boş (1 ) gönderdim onları evlerine.İçerde de bilgisayar yenilmezsin ya
Aston villa tehlikeli. 3.lüğe kadar dayanmış. Ama korkmuyorum tabi kiBeraberliği bileğimin hakkıyla söke söke aldım, eli boş (1 ) gönderdim onları evlerine.
Troyşi'yi evinde yenmiş, kork benceAston villa tehlikeli. 3.lüğe kadar dayanmış. Ama korkmuyorum tabi ki![]()
Troysi beni yenemedi ki korkayımTroyşi'yi evinde yenmiş, kork bence![]()